Spalį ketvirtadieniais TV1 pradės rodyti detektyvinį serialą „Dona Leon“.

Tai – pagal amerikiečių rašytojos Donos Leon detektyvinius romanus sukurtas serialas apie inspektoriaus Gvido Brunečio tiriamus nusikaltimus didingame dožų mieste – Venecijoje. Kiekvienoje istorijoje detektyvas komisaras Brunetis tyrinėja ir išnarplioja vieną ar kelis nusikaltimus Venecijoje. O pati rašytoja, Venecijoje pragyvenusi 30 metų, šį miestą parodo įmanomais aspektais: ne tik jos istoriją, grožį, maistą, socialinį gyvenimą, bet ir nusikalstamumą bei korupciją. Donos Leon Venecija yra tokia populiari Europoje, kur jos knygos nuolat yra perkamiausių sąrašuose, kad specialiai organizuojami turai turistams paklajoti komisaro Brunečio pėdomis Venecijos kanalais ir miesto aikštėmis.

Penktadieniais TV1 žiūrovai pamatys trečiąjį „Volanderio“ sezoną, kuriame suvaidino pasaulinio garso lietuvių aktorė Ingeborga Dapkūnaitė. Latvijoje nufilmuotoje serijoje „The Dogs of Riga“ lietuvė suvaidino latvę Baibą Liepą. Išviso trečiajame sezone TV1 žiūrovai išvys tris ilgo metro serijas „Tai nutiko rudenį“, „Rygos šunys“ ir „Prieš šalnas“ , pastatytas populiariuosius Heningo Mankelio romanus.

Spalį TV1 rodys ir telenovelę su Gabriela Spanic „Meilė ir kančia“, kuriame ji suvaidins savo svajonių vaidmenį - Emperatrisę Churado, moterį, kuri keršija visiems ją įskaudinusiems žmonėms. Ypač – ją išdavusiam ir iš rankų dukterį išplėšusiam vyrui.

Be šios telenovelės, šiokiadieniais 17 valandą TV1 siūlo alternatyvą meilės, šilumos ir romantiškų istorijų pasiilgusioms moterims – jausmingą serialą „Purpurinis deimantas“. Pagal žinomą „Juodojo perlo“ siužetą sukurta telenovelė „Purpurinis deimantas“ nufilmuota Meksikoje. Kompanija „Telemundo“ didžiuojasi su „Purpuriniu deimantu“ į televiziją grįžtančiu aktoriumi Maurisijumi Ochmanu.

Spalį antradieniais TV1 žiūrovų laukia komedijos „Tėčio dienos stovykla“, „Ir štai atėjo Poli“, „Nacionalinis saugumas“ ir „Medalionas“, o veiksmo filmų herojai moteris žavės įtampos ir greičio kupinuose filmuose „Saulės ašaros“, „Kartą Meksikoje“, „Užsienietis“, „Blyksnis“ ir „SWAT- greito reagavimo būrys“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)