„Šiuo laikotarpiu visi turim dėvėti apsaugines kaukes, todėl labai gera, kad yra galimybė jas iškeisti į „Muzikinę kaukę“. Muzika džiugina širdį, padeda į gyvenimą žvelgti optimistiškiau. Buvo labai smagu pasikeisti, namų drabužius ar puošnias scenines sukneles iškeisti į visiškai priešingą kostiumą, mes tikrai labai daug juokėmės“, – pasakoja BTV laidos vedėja ir vieną iš grupės narių įkūnijusi Indrė Kavaliauskaitė.

Pačioje laidos pradžioje elegantiškąją Inga Valinskienę žiūrovai išvys persirengusią indėnu. O Livija Gradauskienė pasipuoš vešliais ūsais ir kaubojaus kostiumu. Pagrindinį atlikėją įkūnys laidos vedėjas Simonas Storpirštis, kuris laidos pradžioje taps policininku ir parodys visas savo balso galimybes, rašoma pranešime spaudai.

Žiūrovų laukia ir dešimt naujų projekto dalyvių, tarp kurių ne viena lietuviškos muzikos scenos žvaigždė – tai ir Egidijus Sipavičius, Maksas Melmanas, Ieva Zasimauskaitė, Katažina, Ieva Barbora Juozapaitytė, aktoriai Gytis Ivanauskas, Toma Vaškevičiūtė, Rokas Petrauskas, Dovydas Laukys, KK2 laidų vedėja Justė Žičkutė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)