Marius Repšys papasakojo patį keisčiausią jam bevaidinant įvykusį nuotykį, atskleidė visą savo vagysčių karjerą ir prisipažino, ko bijo vaidindamas sekso scenas, rašoma TV3 pranešime spaudai.

„Aš buvau vagiukas kaip reikalas. Mano vagysčių istorija: aš buvau toks kietas, kad sakau draugeliams – norit bandelių? Nuėjau į parduotuvę, prisikroviau bandelių po tris kapeikas ir einu pro duris. Kažkoks senis už rankos pagavo, uždarė į sandėliuką. Draugai gal dvi valandas pralaukė tų bandelių“, - pasakoja aktorius.

Pasirodo, ši istorija nutiko, kai Mariui buvo šešeri. Vėliau jis prisipažįsta vogdavęs pinigus iš tėvų.

„Bet vieną kartą mano gyvenime atsitiko toks dalykas, po kurio aš nieko nevogiau. Man į ranką stipriai įkando šuo. Ir mama pasakė: va, Mariau, čia už tai, kad pinigus vogei. Po to nieko daugiau nevogiau“, – grįžimą į doros kelią prisimena Marius Repšys.

Pasikeitę ironiškomis pastabomis apie bučinių scenas filmuose, kuriuose vaidino, Justinas Jankevičius ir Marius Repšys ėmė diskutuoti apie tokių scenų sudėtingumą, kai turi antrą pusę. Marius juokėsi, kad prieš bučiuodamas kitą žmogų filme ar spektaklyje, tiesiog galvoja, jog už tai gaus pinigus.

Filme „Šventasis“ Marius prisimena sekso sceną, kurioje buvo sunku vaidinti, nes ėmė juokas: „Bet ko aš labiausiai bijojau, tai tas ir neatsitiko“, – sako Marius. „O tu bijojai, kad tavo jausmai išlįs į paviršių?“ – gudriai klausė Justinas Jankevičius, sukeldamas visų studijos svečių juoką.

TV3 laidoje „Gero vakaro šou“ Marius Repšys ne tik papasakos, bet ir pademonstruos, kaip jam pavyko numesti daugiau nei 20 kilogramų ir paatviraus apie nuotykį, kuris, kaip pats sakė, nutiko jam vieninteliam visam pasauly visoj teatro istorijoj.

Kokį įspūdį Mariui paliko susitikimas su Žanu Klodu van Damu (Jean-Claude van Damme) ir kokią sporto šaką dabar pamėgo pats Marius?

Rubrikoje „Žvaigždės ir jų vaikai“ susipažinsite su Nijolės Pareigytės-Rukaitienės dukra Patricija ir sužinosite, ką Nijolė mano apie vadinamuosius vėjaraupių vakarėlius.

„Gero Vakaro šou“ jau šį vakarą 20 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją