„Visada rengiuosi spontaniškai ir greitai, per daug nesuku galvos, nebent tai būtų kažkoks specialus renginys, tuomet planuoju iš anksto. Man nuobodu vaikščioti po parduotuves, tai džiaugiuosi, jog galima rūbus užsisakyti internetu, bet kuriuo paros metu. Mano aksesuarai - mano įvaizdžio dalis, akiniai, auskarai, žiedai. Šiandien taip, rytoj - gal kitaip“,- apie savo kasdienį stilių kalba Naglis Bierancas.

Ir nors pats Naglis pripažįsta, kad jei būtų jo valia, visuomet sėdėtų apsirengęs juodai, tik kartais įmaišydamas ryškesnę detalę, TV projekte jis visiškai atsidavė į geros bičiulės ir žinomos stilistės Mildos Metlovaitės rankas.

„Kasdien nesu mėgėjas rengtis spalvotai ir labai ryškiai. Kaip detalės gerai, bet kaip visuma man per daug. Tačiau projekte aš tiesiog leidau stilistei eksperimentuoti su savo įvaizdžiu“,- sako Naglis, kuris pats mylimiausiu įvaizdžiu įvardino Airidos Skrick kurtą gyvūnų kailio rašto švarką, kurį mielai dėvėtų ne tik scenoje, bet ir gyvenime.

„Mes su Nagliu esame labai seniai pažįstami ir, tiesą sakant, aš labai gerai žinau ne tik jo asmenybę, bet ir individualų stilių. Manau, kad Naglis net lengviau atsipūtė, sužinojęs, kad jį projekto metu rengsiu būtent aš, nes puikiai žino, kad gali manimi pasitikėti. Turbūt dėl to, jokių jo pageidavimų drabužiams prieš pradedant kurti jo įvaizdžius, nebuvo, o ir ką jam pasiūlydavau, jam viskas tikdavo iš pirmo karto. Jo asmenybė labai ryški, todėl tai norėjosi atspindėti ir jo rūbuose. Kaip mes visada su juo juokiamės, abudu esame, kaip kokios kakadu, mums svarbu, kad būtų ryšku, spalvota, kad visi matytų ir kalbėtų“,- šypsosi ryškių ir provokuojančių įvaizdžių mėgėja, stilistė Milda Metlovaitė.

Kuriant Naglio Bieranco įvaizdžius filmavimams, stilistė visuomet kreipdavosi į žymiausius Lietuvos dizainerius. Ne vienas projekto meistro drabužis buvo iš naujausios Airidos Skrick, „Leonsenberg“ ar Dianos Vapsvės kolekcijos. Tiesa, vieną, ypatingą rūbą, dizainerė D. Vapsvė pirmą kartą kūrė specialiai Nagliui.

„Mintis, kad Naglis televizijos eteryje pasirodys su sijonu buvo iš esmės mano. Jis toks žmogus, kuris priima iššūkius ir juos pateisina. Kadangi klostuoti sijonai dizainerės Dianos Vapsvės cinkelis, ji iškart sutiko su tokia idėja, bet pripažino, kad siūti sijoną vyrui teko pirmą kartą. Nekilo net klausimų ar Naglis pasiliko tą sijoną. Sakė tikrai ras kur užsidėti ir dar kartą“,- juokiasi Milda Metlovaitė.

„Tai tiesiog rūbas. Galėčiau ir su aukštakulniais išeit, nematau čia jokių iššūkių. Stilistė pasiūlė, man patiko, aš sutikau. Labai patogiai ten viskas vėdinasi, niekas nevaržo. Puikus derinys gavosi. Kaip pastebėjau, jokios diskusijos nebuvo, niekas man nerašė ir apie sijoną nekomentavo. Jei butu kitas žmogus, gal būtų kalbėję. O čia... Ai, Bierancas. Nieko keisto“,- juokiasi Naglis.

DELFI skaitytojus kviečiame atiduoti savo balsą ir išrinkti jums labiausiai patikusį Naglio Bieranco įvaizdį „Šokio Revoliucijos“ projekte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)