Specialioje žemiau esančioje apklausoje DELFI skaitytojus kviečiame jau dabar išrinkti TV3 televizijos šokių projekto favoritus!


Garbingas komisijos vietas premjerinėje „Šok su manimi“ laidoje užėmė pirmininkas Jurijus Smoriginas, legendinė sportinių šokių trenerė Jūratė Norvaišienė, olimpinė čempionė, penkiakovininkė Laura Asadauskaitė bei baleto primarijus Petras Skirmantas.

Pasak „Šok su manimi“ vykdomosios prodiuserės Neringos Kavaliauskienės, taip dainuojančių chorų ir šokančių porų drauge dar niekas nematė.

„Projekto premjerai buvo kuriamos net naujos dainos. Ant projekto scenos debiutavo projekte dalyvausiančios dainininkės Viktorijos Sutkutės merginų grupės „Pinup Girls“ daina „Šok su manimi“ ir kitos projekto dalyvės dainininkės Dianos Dargienės daina „Laikas“. Studijoje lankėsi krepšinio palaikymo komandos gimnastės, oro akrobatės. „Šok su manimi“ premjeroje ant parketo pasirodė daugiau nei šimtas svečių“, – apie įspūdingą šokių atidarymą kalbėjo N. Kavaliauskienė.

Premjerinės laidos „Šok su manimi“ akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje (nuolat atnaujinama):

Į premjerinę „Šok su manimi“ laidą išlydėti šokėjų į beveik pusmetį truksiantį projektą atvyko didžiausio masto muzikinio projekto „Chorų karai“ dalyviai: Alytaus Oranžinis choras palydėjo alytiškę „Šok su manimi“ dalyvę Astą Pilypaitę ir jos partnerį Ligitą Bernatavičių, kaunietį projekto dalyvį choreografą Kęstutį Baranauską ir Eglę Straleckaitę į šokių sūkurį palydėjo pirmąją vietą „Chorų karuose“ nuskynęs Kauno rajono Božolė choras.

Specialius pasirodymus „Šok su manimi“ premjerai paruošė šokių klubas iš Vilniaus „Šokiai.lt“, pasaulinė čempionė iš Klaipėdos „Žuvėdra“ ir klaipėdiečiai „Žingsnis“ bei kauniečiai, profesionalūs šokėjai iš klubo „Tvistas“.

Parodijos ir ginčai

Pirmosios laidos tema - ča-ča arba lėtas valsas, taigi, vienos dalyvės puošėsi plazdančiomis ilgomis suknelėmis, kitos - trumputėmis. Viena iš įspūdingiausiai pasipuošusių dalyvių - Ineta Stasiulytė, pirmojoje laidoje pavadavusi Algio Ramanausko-Greitai parterę Kariną Jeremian.

Įspūdingą pasirodymą A. Ramanauskas-Greitai surengė ir be partnerės pačioje laidos pradžioje. Apsitempęs violetinį triko jis parodijajvo Madonną.

Kaip ir galima tikėtis, kai komisijoje sėdi J. Smoriginas, jau pirmojoje laidoje įvyko jo ir Rūtos Janutienės konfrontacija.

Viena iš geriausiai komisijos įvertintų porų - Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas, kurie laidos pradžioje tapo žiūrovų balsavimo lentelės autsaideriais.

Viena už kitą gražesnės

Laidos dalyvės itin atsakingai žvelgė į pirmąjį filmavimą ir daugeliui pavyko sutvirkėti itin dailiais kostiumais.

Kone daugiausiai komplimentų sulaukė su Kęstučiu Baranausku šokanti Eglė Straleckaitė. Jos trumputė nėriniuota suknelė, pasak J. Norvaišienės, puikus pasirinkimas ir tarptautiniams šokių konkursams.

D. Meškausko partnerė M. Štakėnaitė sužibėjo elegancija. Valsui ji pasirinko sodiriai mėlyną suknelę, o akcentu tapo blizgantis dirželis ir pakabukas nugaros pusėje.

Diana Martinėlė ča-ča atliko apsitempusi raudoną suknelę su kutais. Diana Dargienė išsirinko romantišką baltą, dekoruotą mezginiais ir kristalais. Veronikai Gordijevskajai suknelės galėtų pavydėti net ir čempionės, o Viktorija Sutkutė labiau priminė Pelenę, nei seksualią pop atlikėją.

Palaikė ir senbuviai, ir dar laukiantys savo eilės

Projekto užkulisiuose ir tarp žiūrovų buvo galima pamatyti praėjusių projektų dalyvių. Pirmoje eilėje įsitaisiusi debiutais grožėjosi Danguolė Stachura, savo eilės projekte nerimastingai vis dar po poros savaičių debiutuosiantis laukė Jonas Nainys.

Pagal žiūrovų balsavimą paskutinę vietą užėmė Diana Dargienė, pirmąją - Juozas Butnorius. Juozas pirmavo ir pagal komisijos vertinimus.

Populiariausiame šokių projekte Lietuvoje dalyvauja septyniolika porų: Algis Ramanauskas ir Karina Jeremian, Diana Martinėlė ir Aristinas Guogis, Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas, Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius, Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė, Jevgenijus Šuklinas ir Mona Vinklerytė, Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė, Viktorija Sutkutė ir Šarūnas Šiaučiulis, Veronika Gordijevskaja ir Marius Gaižauskas, Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė, Andrius Žiurauskas ir Natalija Tokareva, Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė, Matas Niparavičius ir Ignė Rėklaitytė, Rūta Janutienė ir Adomas Norkūnas, Diana Dargienė ir Dangius Šalaviejus, Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj bei Edvardas Norvaiša ir Rusnė Glinskytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (687)