Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė ant parketo pasirodė pirmieji. "Žiogas žaliomis kojytėmis - šaunuolis", - nedaugžodžiavo Jurijus Smoriginas po pasirodymo. Agnė Jagelavičiūtė taip pat negailėjo gerų žodžių porai, pagyrė jų įvaizdį. Jūratė Norvaišienė taip pat gyrė poros pasirodymą.

Antrieji ant parketo pasirodymą surengė Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas. Po jų - svečių teisėmis į finalą grįžę Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas. Pora ne tik sušoko aistringą šokį, bet žiūrovus nustebino ir aistringa improvizacija, kurios metu Marius prieš TV kameras pabučiavo Jolantą.

Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė pasirodė treti. Poros pasirodymas sulaukė palankių komisijos žodžių, o atlikėja buvo pagirtas už puikius aktorinius gebėjimus.

Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė atliko jausmingą šokį pagal Emeli Sande kūrinį. Po pasirodymo A. Jagelavičiūtė džiaugėsi, kad pagaliau kažkas iš dalyvių šoko vilkėdamas džinsais. Deja, Jomantei šis vakaras itin sudėtingas – mergina šoko su sulaužytu šonkauliu. Kur ir kaip susižalojo, mergina prieš TV kameras nepasakojo.

Po jų svečių teisėmis pasirodė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis. Jie TV žiūrovams padovanojo aistringą rumbą.

Projekto gerbėjai, stebėję šokėjų porų pasirodymus ekrane, turėjo progą dalyvauti pažinčių svetainės įsteigto žiūrovų prizo žaidime, kurio nugalėtojui pažadėta kelionė į Ameriką, Angelų miestą Los Andželą.

Iki sausio 24 d. „Šok su manimi“ projekto žiūrovai ne tik balsavo už patikusias poras tačiau ir registravosi amerikiečių pažinčių portale, padedančiame susirasti savęs vertą antrąją pusę, nesvarbu kur ji būtų – Amerikoje, Lietuvoje ar kitur.

„Nekantrauju atvykti ir paspausti ranką bei apdovanoti konkurso nugalėtoją, – telefonu iš Los Andželo kalbėjo Aaronas Perezas. – Tikiuosi, atsitiktinės atrankos būdu išrinktas projekto „Šok su manimi“ žiūrovas ne tik džiaugsis laimėjęs kelionę į JAV, tačiau ir toliau išliks ištikimas TV3 projektų gerbėjas bei pažinčių svetainės lankytojas ir ambasadorius. Norėčiau, kad grįžęs iš kelionės jos įspūdžiais prizo laimėtojas pasidalintų plačiau, kadangi Los Andžele tikrai yra ką pamatyti.“

Paklaustas, kas po finalinės atrankos – mergina ar vaikinas – tapo žiūrovų konkurso nugalėtoju, Aaronas tik šypsojosi, atvirauti nebuvo linkęs: „Tegul tai lieka paslaptyje iki pačios šeštadienio laidos pabaigos. Taip bus daugiau intrigos, o ją išsklaidyti galės pats kelionės laimėtojas, kurį planuoju apdovanoti tiesioginiame eteryje.“

Žaidimo laimėtojui atiteks septynių dienų trukmės kelionė dviem asmenims su įskaičiuotu apgyvendinimu 4 žvaigždučių viešbutyje bei su šventine vakariene.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (606)