Olimpietis jau po pirmosios transliacijos išsiveržė į pirmąją vietą. Su šou atsisveikinti žiūrovų ir komisijos sprendimu turėjo Matas Niparavičius ir Ignė Rėklaitytė, tačiau prieš TV kameras Rūta Janutienė Pareiškė, jog ji savo ir Adomo Norkūno vietą projekte užleidžia Matui ir Ignei. Taigi, kol kas taip ir lieka neaišku, kuri pora atsisveikino su šou. Tai turėtų paaiškėti kitą savaitę.


Dėmėsio centre atsidūrusi I.Stasiulytė ir jos talentai

Aktorė, TV projektų vedėja, choreografė, šokėja, vakarėlių siela, mylimoji, buvusi širdies draugė, mama. Taip vardinti būtų galima be pabaigos, mat choreografo Deivido Meškausko mylimoji, buvusi Eduardo Gimenezo širdies draugė Ineta Stasiulytė šeštadienį pademonstravo ir dar vieną savo talentą. Ji „Šok su manimi“ dalyviui Matui Niparavičiui padėjo pasigrimuoti užkulisiuose prieš jo ir jo šokių partnerės Ignės Rėklaitytės pasirodymą.

Inetos pilna visur. Šokėjams ji kaskart padeda D. Meškausko šokių studijoje repetuojant, išvykus „Šok su manimi“ vedėjai Jurgitai Jurkutei, ją greta Vytauto Šapranausko pakeitė Ineta. Nors vieni žiūrovai buvo ypač susižavėję aktorės darbu tiesioginiame eteryje, o kiti peikė – abejingų jos debiutui prie TV3 televizijos šokių projekto vairo neliko. Prieš keletą savaičių atidaryto vieno sostinės viešbučio pristatyme taip pat dalyvavo Ineta Stasiulytė. Tuo metu ne tik vakarėlio svečių, bet ir daugybės lietuvių akys krypo į gundančiai viešbučio kambario vonioje besipliuškenančią Inetą. Nors pati aktorė ir nebuvo labai patenkinta fotografuojama, viešbučio pristatymas dėl šio akcento atmintyje vakaro svečiams išliks dar labai ilgam.

A. Pilypaitei – klausimai apie darbą striptizo klube

Šeštadienį įspūdingą pasirodymą ant parkero surengė dainininkė Asta Pilypaitė ir jos partneris Ligitas Bernatavičius. Jiedu sužavėjo komisiją ir sulaukė komplimentų, tačiau komisijos pirmininkui Jurijui Smoriginui kilo įtarimų dėl Astos lankstumo.

„Pridėk, Astute, rankytę prie krūtinukės ir pasakyk atvirai, ar dirbai striptizo klube. Aš dirbau ir saviškius gerai atpažįstu“, - kaip visuomet, neaišku, juokais ar rimtai tiesioginiame TV eteryje kalbėjo J. Smoriginas.

„Iš tikrųjų nešokau“, - „Šok su manimi“ komisijos pirmininkui atitarė A. Pilypaitė ir neilgai trukus jau džiaugėsi puikiais įvertinimais.
Asta Pilypaitė

J. Šuklinui debiutuoti padėjo A. Kandelis

Šeštadienio vakarą „Šok su manimi“ debiutavo olimpietis Jevgenijus Šuklinas ir jo partnerė, Šiaulių milijonieriaus Anrido Vinklerio duktė Mona Vinklerytė. Jiedu sužavėjo ne tik komisiją, bet ir TV žiūrovus. Tiesa, akivaizdu, kad J. Šuklinas puikiai žino, ką sugeba tikri profesionalai, mat ruošiantis debiutui į pagalbą pasikvietė sportinių šokių profesionalą Andrių Kandelį. Profesionali pagalba pasiteisino nuo pirmo karto. Tuo neabejoja nei komisija, nei projekto gerbėjai. Pirmąjį Jevgenijaus ir Monos šokį A. Kandelis stebėjo LRT klubo ekrane drauge su sutuoktine Milda ir bičiulių kompanija.
Jevgenijus Šuklinas ir Jurijus Smoriginas

J. Nainio sužadėtinė nė per žingsnį nesitraukia nuo mylimojo

Jau seniai „Šok su manimi“ dalyviai patyliukais kužda apie radijo stoties „Zip FM“ laidų vedėjo Jono Nainio mylimąją, „Pinup Girls“ narę Simoną. Esą mergina akylai sergsti savo širdies draugą. Tai akivaizdu, mat dainininkė atvyksta į TV3 šokių projekto transliacijas ir vos Jonas nužengia nuo parketo, mergina jį pasitinka. Simona taip pat ypač dažnai skambina J. Nainiui telefonu kai šis repetuoja su savo šokių partnere Justina Žemaityte.
Sužadėtiniai Jonas Nainys ir Simona Šermukšnytė

V. Gordijevskajai – nostalgija irpasimatymai su buvusiais kolegomis

Praėjusį šeštadienį su „Šok su manimi“ ašarodama atsisveikino baltarusių dainininkė Veronika Gordijevskaja. Nors dar prieš prasidedant TV3 šou Veronika dėjo daug vilčių, penktosios laidos metu išaiškėjo, jog su projektu tenka atsisveikinti. Veronika jau yra dalyvavusi šokių projekte Baltarusijoje, turi patirties kuriant pasirodymus, tačiau jai nepavyko išsilaikyti „Šok su manimi“.
Veronika Gordijevskaja ir Marius Gaižauskas

Ir nors dainininkė, prieš keletą savaičių viešai prisipažinusi apie netradicinę savo seksualinę orientaciją, projekte nebedalyvauja, šeštadienio vakarą atvyko aplankyti savo bičiulių į projekto užkulisius, keletą pasirodymų stebėjo ir studijoje.

Tiesa, negalima nepaminėti ir dar vieno ryškaus pasirodymo. „Šok su manimi“ įvyko gyvo garso koncertas. Praėjusioje laidoje ant parketo debiutavęs dainininkas Petras Daunys ir choreografė Sandra Saikauskaitė akompanuoti jų tango pakvietė „Lietuvos talentų“ nugalėtoją akordeonistą Martyną Levickį.

Tuo metu žurnalistė Rūta Janutienė ir Adomas Norkūnas žiūrovų užtarimo tikėjosi pasirodydami drauge su dainininke Kotryna Janutaite, o „Moterys meluoja geriau“ žvaigždė Milda Štakėnaitė ir Deivydas Meškauskas džaivą atliko kartu su būriu muzikantų.

Praėjusį šeštadienį „Šok su manimi“ susilaukė didžiausio dėmesio – už šokių projekto poras nemokamus balsus atidavė daugiau nei 100 tūkst. TV3 televizijos žiūrovų. Daugiausia simpatijų sulaukė projekto dalyvis Jonas Nainys ir šokėja Justina Žemaitytė – jiedu gavo 17 731 balsą.

„Rezultatų lentelėje poros keičiasi netikėtai, tad neaišku, kam su projektu teks atsisveikinti negrįžtamai. Praėjusioje laidoje visus sužavėjo merginų grupės "Pinup Girls" narės Viktorijos Sutkutės ir Šarūno Šiaučiulio šokis – iš paskutinės vietos pora šoktelėjo į pirmąją ir tapo tikrais vakaro lyderiais“, – pasakojo „Šok su manimi“ vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

Į projektą po savaitės pertraukos sugrįžo „Šok su manimi“ siela ir grožis – projekto vedėja Jurgita Jurkutė. Jos įvaizdžiu besirūpinanti dizainerė Kristina Kalinauskaitė sako: „Kartu su Jurgita grįžo ir švelnus, romantika persmelktas ir jai idealiai tinkantis stilius. Jokių netikėtų eksperimentų – Jurgita atrodė taip, kokią ją pamilę TV3 žiūrovai: itin moteriška, švelni ir romantiška, – pasakoja dizainerė. – Suknelės peršviečiama viršutinė dalis suteikė žiupsnelį seksualumo. Ji derėjo su ilgu, plazdančiu, rankomis gofruotu audinio sijonu, kuris – net 8 metrų ilgio“

Projekte debiutavo olimpinis Londono čempionas irkluotojas Jevgenijus Šuklinas su šokėja Mona Vinkleryte. Naujokai tradiciškai atsisakė neliečiamybės ir jau nuo pat debiutinės laidos siekė pelnyti TV3 žiūrovų simpatijas.

Komisijos vietas „Šok su manimi“ vakare užėmė pirmininkas Jurijus Smoriginas, sportinių šokių legenda Jūratė Norvaišienė, sportinių šokių klubo „Ratutas“ trenerė Eglė Visockaitė ir aktorius Algis Ramanauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (250)