Prieš metus jis dalyvavo muzikiniame LNK projekte „Aš matau tavo balsą” ir suprato, kad nori likti muzikiniame kelyje. Šiandien Antanas yra vienas iš grupės „Hypocrite“ narių ir sėkmingai rengia turą po Lietuvą. Atlikėjas neslepia, kad muzika jam labai daug reiškia.

„Muzika šiuo metu užima didelę dalį mano gyvenimo, nes pradėjau pats kurti dainas ir koncertuoti. Muzika man yra įrankis kurti, rašyti scenarijus ar galvoti naujas idėjas, nes visada namie groja įvairios dainos“, – pasakojo A. Jakimavičius.

Be to, kad Antanas sėkmingai tęsia muzikinę karjerą, dabar jis ir imasi naujos veiklos – prisijungia prie muzikinės 2TV laidos vedėjų. Pasirodo, darbas televizijoje buvo ilgai laukta Antano svajonė, o patirtis su muzika bei video kūrimu tik dar labiau paskatino to imtis.

„Jau seniai turėjau svajonę dirbti televizijoje, o filmavimais užsiimu daugiau kaip aštuoneri metai, tad, gavęs pasiūlymą, net nedvejojau, buvo labai įdomu išbandyti ir prisijungti prie komandos. Dievinu filmavimus ir darbą prie kamerų, tad šioje srityje viskas patinka“, – apie naująją veiklą dalijosi atlikėjas.

Nors A. Jakimavičius ir turi didelę patirtį prieš kameras – filmuojasi, kelia daug dėmesio sulaukiančius video į „Youtube“ platformą, turi nemažą skaičių sekėjų „Instagram“ paskyroje, jis neslepia, kad jaudulys niekur nedingsta. Būti laidos vedėju nėra lengva užduotis, bet Antanas įsitikinęs, kad nauji iššūkiai atveria naujas galimybes, jis džiaugiasi tapęs LNK komandos nariu.

„Prieš kiekvieną filmavimą ar projektą yra tas fainas ir lengvas jauduliukas, bet aš jį dievinu, nes tuomet jaučiuosi gyvas ir, atrodo, esu savo kelyje, darau tai, kas man tikrai patinka. O su LNK komanda teko dirbti ne vieną kartą įvairiuose projektuose ir smagu, kad draugiškai priima, padeda susigaudyti jei reikia, tad jau dabar jaučiuosi kaip šeimos narys“, – atviravo Antanas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją