Jau pirmadienį startuojantis LNK realybės šou beveik mėnesį buvo filmuotas Kanarų salose, Tenerifėje, kur dalyviai šou kamerų buvo sekami 24 val. per parą. „Saloje“ savo antrosios pusės paieškas pradėjo dvylika jaunų lietuvių – šešios merginos ir šeši vaikinai. Vienas iš jų – reklamos projektų vadovu dirbantis vilnietis Arnas.

Vaikino istorija nelengva – dar visai neseniai Arnas išgyveno skaudžias skyrybas.

„Tai buvo tikra mokyklos meilė, kuri tęsėsi daugiau nei 10 metų! Gyvenome kartu, kūrėme ateitį kartu, nusipirkome butą kartu... Juokėmės, kad dabar „prieš banką“ esame vyras ir žmona. Tuomet aš jai pasipiršau – aš visada tikėjau šeima, santuoka, norėjau vaikų. Ji sutiko. Bet vestuvės taip ir neįvyko. Kodėl? Vienos priežasties nėra, o ir nėra vienas kaltas. Pirmųjų mėnesių po skyrybų nesinori net prisiminti”, – pranešime spaudai pasakojo realybės šou „Sala“ dalyvis.

Viengungio gyvenimas Arno nedžiugina – naujo būsto įsirengimas tapo galvos skausmu, nepatinka jam nei namų ruoša, nei maisto gaminimas – vaikinas taip nemėgsta suktis virtuvėje, kad net parduotuvėje perka virtus grikius, kad tik pačiam nereikėtų stovėti prie viryklės! Tačiau sudėtingiausia Arnui – sukurti naujus santykius. Nors vaikinas dėmesiu nesiskundžia, moterys dėmesį į jį atkreipia ir gatvėje, ir darbe, ir bare – po labai ilgai trukusios draugystės Arnui sunku naujų simpatijų nelyginti su buvusiąja.

„Liūdna, kai trisdešimties, kai visi tuokiasi ir gimdo vaikus, lieki vienas. Bet kai pragyveni 10 metų kartu su viena moterimi, turi labai konkretų ir aiškų vaizdą, kokios antrosios pusės tu nori ir kokia ji turi būti, ir kitam žmogui tą įsivaizdavimą atitikti yra labai sunku. Nejučiomis pradedi lyginti – ar dabar taip pat gerai, kaip anksčiau? Tačiau tai man nesutrukdė „Saloje“ ieškoti antrosios pusės – aš jau esu pasiruošęs naujai meilei“, – įsitikinęs Arnas.

Sėkmingą karjerą didelėje prestižinėje kompanijoje padaręs vyras tikina, kad kolegos nenustebo, kai jis pasakė išvykstantis į Kanarus filmuotis „Saloje“ – esą iš jo tikėtis galima visko.

„Truputėlį jaudinuosi prieš pirmąją šou seriją pirmadienį – kolegos tikrai patrauks per dantį, jei kažką nusišnekėsiu ar juokingai atrodysiu, bet žinojau, kad to paerzinimo neišvengsiu. Darbe visi juokauja, kad turim didesnius monitorius įsigyt, kad visas biuras galėtų sekti į Arno bandymus „kabinti“ merginas“, – šypsojosi vaikinas.

Kartu su Arnu realybės šou „Sala“ taip pat dalyvaus dar penki vaikinai – raumeningasis pleibojus iš Tenerifės Nerijus Pakamorė, asmeninis treneris Tadas Adomauskas, pardavimų ekspertas Rokas Žulkus, renginių organizatorius Viktoras Višnevskij ir verslo plėtros vadovu grožio salone dirbantis Vaidas Knieža.

Ilgai laukta didžioji „Salos“ premjera įvyks jau pirmadienį 20.30 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)