Istorija prasidėjo prieš keletą savaičių, kai laidoje aiškiaregė Vita, vos pažvelgusi į G. Einikio nuotrauką, pasakė, kad jį ir jo šeimą kažkas yra nužiūrėjęs ar net juodąja magija prakeikęs. Tai, pasak Vitos, reiškia, kad, nors ir ką šis žmogus darytų, kokių darbų imtųsi, jam vis tiek nesiseks ir jis tik risis žemyn.

Kad praeityje buvęs garsus krepšininkas ritasi į dugną, jau ne vienus metus mato visa Lietuva. Žiniasklaidoje vis pasirodo pranešimų apie tai, kaip krepšininkas išgėręs įsivelia į muštynes, kaip jo žmona kviečia policiją – vyras sukelia skandalus ir net buvo pakėlęs prieš ją ranką.

Visi yra pripratę matyti G. Einikį uždarą ir dažniausiai nusiteikusį agresyviai, tačiau TV3 laidos „Kelionė pas šamaną“ kūrybinė grupė krepšininką pamatė visai kitokį – išsigandusį dėl savo šeimos ir klausantį kiekvieno aiškiaregės žodžio. „Bijau, labai bijau dėl savo šeimos – jūsų laida paskutinė mūsų viltis“, – ketvirtadienį 20.00 val. bus atviras žinomas vyras.

Laida „Kelionė pas šamaną“ išgirdo jo pagalbos prašymą. Į Lietuvą specialiai dėl šios situacijos atvyko aiškiaregė Irina, kurios ypatingomis galiomis jau turėjo progą įsitikinti TV3 laidos žiūrovai. Po jos pirmojo pasirodymo TV3 eteryje laidos rengėjams ėmė plūsti žmonių prašymai pasimatyti su Irina.

Irinos susitikimas su Einikiais įvyko Klaipėdoje. „Kažkas ilgai ir atkakliai siekė, kad jūs prarastumėte viską savo gyvenime – mylimus žmones, pinigus, gerą vardą“, – tokie buvo pirmieji aiškiaregės žodžiai, pamačius G. Einikį ir jo žmoną Jurgitą. Irina patvirtino aiškiaregės Vitos žodžius – kad šie žmonės greičiausiai nekalti dėl savo nesėkmingo ir skandalais apipinto gyvenimo. Kol nebus panaikintas poros prakeiksmas, ramybės jų šeimoje ir namuose nebus“, – tvirtina Irina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)