Anot M. Porečenkovo, laidai „dirigavusiam“ nuo 1-ojo iki 7-ojo sezono, siužetai yra surežisuoti. Tai, anot jo, tik šou. Pirmoji „Ekstrasensų mūšio“ laida eteryje buvo parodyta dar 2007 m.

„Ilgai su jais dirbau. Visa tai yra melas. Taip, visiškas melas. Ir ko gi čia tylėti? Tiesą sakau. Ar jau visus nuliūdinau?“ – klausė M. Porečenkovas, pridurdamas, kad viskas, ką išvysta žiūrovai, yra tik aktorystė.

Tačiau dabartinis laidos vedėjas Maratas Bašarovas nesutinka su tokiais buvusio kolegos žodžiais.

„Nežinau, kam jis taip kalba. Jeigu manote, kad laidos dalyvių ašaros – džiaugsmo ar liūdesio ašaros – yra vaidyba, reiškiasi, kad laidoje dalyvauja puikūs aktoriai. Per 42-ejus gyvenimo metus išmokau atskirti tikrą žmonių džiaugsmą, apmaudą ar skausmą nuo apsimestinio. Jei kas nors galvoja, kad laidoje parodomi jausmai nėra tikri – tegul galvoja“, – sakė M. Bašarovas, prie laidos kūrybinės komandos prisijungęs nuo 8-ojo sezono.

Šiuo metu eteryje rodomas jau 17-asis laidos sezonas. Laida transliuojama ir per lietuvišką kanalą TV3.

Kritikos dėl galimai surežisuotų siužetų laidos kūrybinė komanda yra sulaukusi ne kartą.

Buvusi laidos dalyvė, ekstrasensė Vera Šemonajeva atvirai pasakojo, kad žiūrovai siužetus priima už gryną pinigą bei tiki antgamtiškomis ekstrasensų galiomis, kreipiasi į juos pagalbos realiame gyvenime net, jei tam prireikia atseikėti įspūdingą pinigų sumą. Tačiau, anot V. Šemonajevos, neverta tikėti viskuo, kas yra parodoma eteryje.

Apie M. Porečenkovą

DELFI primena, kad M. Porečenkovas dar 2014 sukėlė skandalą Rytų Ukrainoje, kai Donecke iš didelio kalibro automatinio ginklo šaudė Ukrainos kariškių kontroliuojamo oro uosto link.

M. Porečenkovas savo ruožtu pareiškė, kad šaudė tik į orą.

Po šio įvykio Ukrainoje uždrausta transliuoti filmus bei serialus, kuriuose vaidina aktorius.

Netrukus M. Porečenkovas taip pat buvo paskelbtas persona non grata kaimyninėje Latvijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (306)