Jau šį sekmadienį, liepos 21-ąją, eteryje – keturi Holivudo numylėtiniai: Justinas Timberlake‘as ir Bruce‘as Willisas kriminalinėje dramoje „Alfa gauja“, o Jude‘as Law ir Channingas Tatumas – kriminaliniame trileryje „Šalutinis poveikis“

Sekmadienį 21.00 val. Auksinio gaublio savininkas B. Willisas ir keturių Emi laimėtojas J. Timberlake‘as įtrauks į „Alfa gaują“ (Alpha Dog) – filmą, paremtą Džeso Džeimso Holivudo – jauniausio prekeivio narkotikais, patekusio į FTB ieškomųjų sąrašus – gyvenimo istoriją. Į 1999-ųjų Kaliforniją nukelsiantis veiksmas ir charizmatiški personažai garantuos puikų vakarą prie televizoriaus ekrano.

Dar viena sekmadienio premjera – „Šalutinis poveikis“ (Side effects) – laukia 23.20 val.. Vos šių metų kovą pasirodžiusiame, garsiojo „Oušeno vienuoliktuko“ režisieriaus Steveno Soderbergho kriminaliniame trileryje susitiks ne tik moterų dievinami – J. Law ir Ch. Tatumas, bet ir įstabios Holivudo moterys: juostos „Mergina su drakono tatuiruote“ žvaigždė Rooney Mara bei Oskaro laimėtoja Catherine Zeta-Jones.

Visą Holivudo žvaigždyną sutraukusi premjera „Šalutinis poveikis“ pasakos Emilę, nesusitvarkančią su savo būsenomis ir mintimis. Net po ketverių metų iš kalėjimo grįžęs sutuoktinis, kurį vaidina vienu seksualiausių planetos vyru pripažintas Ch. Tatumas, nepajėgs jos pradžiuginti ir ištraukti iš depresijos gniaužtų. Jaunos moters psichiatras Džonatanas, kurio vaidmuo patikėtas gražuoliui J. Law, visais įmanomais būdais mėgins jai padėti. Tiesa, jo pasiūlymas skirti pacientei naujus vaistus viską pasuks netikėta linkme: vaistų šalutinis efektas taps neprognozuojamas, kaip ir Emilės veiksmai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)