„Ateina laikas, kai reikia pažvelgti savo baimėms tiesiai į akis. Todėl tikiuosi, kad šis projektas man padės tai padaryti ir kai praeis visos 13 laidų, aš pažiūrėsiu ir pasakysiu, kad turėjau labai gerą laiką. Aš žinau, kad nesu puiki dainininkė. Be to, mano dainavimo karjera jau seniai baigėsi, bet tikrai labai noriu išmokti savęs neplakti už nepataikytą natą arba ne idealiai atliktą judesį. Reikia suprasti, kad tu gali būti viską surepetavęs iki mažiausių smulkmenų, tačiau užlipus ant scenos kartais viskas klojasi visai kitaip“, – pasakoja žinoma moteris.

Vis dėlto Simona neslepia, kad artėjant pirmajam filmavimui stresą suvaldyti buvo labai sunku: „Aš vakare parašiau projekto režisierei, kad nebeateisiu! Nes žinote kaip yra? Tu nori dalyvauti, bet kai jau supranti, kad viskas, atėjo ta diena, atrodo, kad nieko nebemoki, nieko nesugebi ir iš viso kam sutikai. Bet mane labai nuramina ir štai aš čia, ir niekur nepabėgau!“

„Labai seniai esu dainavusi į mikrofoną. Todėl nuvažiavau pas savo draugę Liepą Norkevičienę. Ji yra dalyvavusi šioje laidoje, taigi davė labai vertingų patarimų. Liepa labai man padėjo paieškoti kitokių spalvų savo atlikime, nes aš tikrai esu labai atsiribojusi nuo dainavimo, o čia susirinkę dainuojantys ir labai gerai tai darantys žmonės. Tai aš esu labai jai dėkinga už tą padrąsinimą ir pagalbą,“ – pasiruošimo detalėmis dalinasi Simona.

Tuo metu Norbertas Liatkovski sako, kad vos per plauką neprarado galimybės dalyvauti savo svajonių projekte: „Vieną dieną į socialinius tinklus gavau žinutę – „Labas, Norbertai, ar galėčiau gauti tavo telefono numerį? Galvoju – nieko neatrašysiu, nes labai keista, kai nepažįstami prašo numerio. Nežinau, kas nutiko, bet vis dėlto atrašiau – kokiu klausimu? Na ir tada gavau atsakymą, kad dėl dalyvavimo „Muzikinėje kaukėje“. Aš taip apsidžiaugiau, nes apie dalyvavimą čia svajojau labai ilgai ir jau pastaruosius du metus vis zyziau draugams – kodėl manęs nekviečia? Taip šiais metais išsipildė viena didžiausių mano svajonių“, – džiaugsmo neslėpė jis.

Vienuoliktasis „Muzikinės kaukės“ sezonas pasitiks su netikėtu dalyvių dešimtuku. Jame išvysite savo prekinio ženklo įkūrėją, buvusią atlikėją Simoną Nainę, neseniai muzikinėje padangėje sužibėjusį dainininką Norbertą, „ZIP FM“ radijo laidų vedėją, dainininką Žygimantą Gečą, Mildą Andrijauskaitę-Bakanauskienę, dabar jau žinomą ir sceniniu slapyvardžiu MAIMO, aktorių Josifą Baliukevič, Gabrielę Vashą, puikiai visiems žinomą dainininkę Aistę Pilvelytę, kylančią žvaigždę Donatą Blanką, Mariją Grabštaitę ir grupės „Patruliai“ narį Algirdą Radzevičių.

Šį sezoną „Muzikinė kaukė“ grįžta visiškai atsinaujinusi ir žada dar daugiau staigmenų, netikėtų įkūnijimų ir įspūdingų šou.

„Muzikinė kaukė“ – jau nuo vasario 4 d., 19.30 val., tik per BTV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją