Tai Jurijus Veklenko („Tu ne viena“), Sati („Light is the One“), Katažina („Eurforija“), Diana Jasilionytė („Dear Someone“), Vytautas Matuzas („Take It Back“), Martynas Beinaris („Bella Donna“), Laura J and Stiga („Fading in the Mist“), „Sweetsalt“ (My Love“) ir „Alive Way“ (Amazed by You“). Juos išvysime ir išgirsime nacionalinės „Eurovizijos“ antrajame pusfinalyje, kurį Lietuvos televizija transliuos šeštadienį 21 val.

Kūrinių likimas – žiūrovų ir autoritetingos komisijos rankose. Kaip visada, žiūrovų ir komisijos balsai bus sumuojami ir paverčiami balais. Verti finalo bus trys daugiausia balų surinkę kūriniai.

Vasario 18-osios ir vasario 25-osios pusfinaliuose bus išrinkti dar du finalo verti trejetai. Vietą finale jau turi vasario 4-osios pusfinalio nugalėtojai Beissoul, „Multiks“ ir „The Independent“.

Kas atstovaus Lietuvai 57-ojoje „Eurovizijoje“ Azerbaidžano sostinėje Baku gegužės mėnesį, paaiškės kovo 3 dieną įvyksiančiame finale.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją