„Ji leido sau pasakyti, kad mane iš projekto nori išbalsuoti dvaro šuo. Kaip tas šuo gali kalbėti, kaip jis jai pasakė mano vardą? Madam pati nori, kad aš nelikčiau projekte“, – dvaro šeimininkės pareiškimu skundėsi Vida, praėjusį šeštadienį išgirdusi Madam komentarą, kad jos šuo Marselis ją išsiųstų namo.

Ant dvaro durų slenksčio stovi ir Nijolė iš Marijampolės, daugumos kolegių nemėgstama už egoizmą ir per didelį aktyvumą. Taip pat šis šeštadienis visoms damoms taps tikra krizių valdymo pamoka. Laidos vedėjai paskelbs ypatingą rungtį – „Taupymas krizės metu“.

„Kiekviena komanda gaus po 200 litų, už kuriuos galės nupirkti viską, ko reikėtų damai, vienai savaitei atvažiavusiai gyventi į patalpas, kuriose yra tik vanduo, ugnis, baldai ir indai“, – pasakoja laidos vedėjas Gediminas Jaunius.

Ar sugebės damos nupirkti viską, ko gali prireikti gyvenant tuščiuose namuose, kokius būtinus moteriai daiktus jos pamirš ir kaip jų pirkinius įvertins dvaro komisija, TV3 žiūrovai sužinos jau šį šeštadienį 17.40 val. Damų ištikimieji gerbėjai taip pat pamatys, kaip po savaitės atrodytų dalyvės, pamiršusios nusipirkti šukas ar muilo.

Be to, ateinančio šeštadienio vakarą dvaro damos mokysis stalo etiketo prabangiausiame Lietuvos restorane. Kokias pastabas per etiketo paskaitas išgirs išsišokti mėgstančios damos? Kuri iš jų mokės naudotis visais stalo įrankiais? O kuri elgsis taip, kad ją pakviesti vakarieniauti būtų gėda?

Madam ir vėl nesutvardys savo liūdesio – „Lietuvos perlų“ dalyvės prisipirko alaus, kurį pasimėgaudamos gers tiesiai iš butelių!

„Taip besielgiančių damų neturėtų matyti nė vienas žmogus Lietuvoje. Deja, jos užsimiršta, ko čia atvyko“, – pyksta Madam, ruošianti damoms dar ne vieną išbandymą.

Žiūrovų verdiktas ir damų iššūkiai „Lietuvos perluose. Šauniausios damos rinkimuose“ – šeštadienį, lapkričio 14 dieną, 17.40 val. tik per TV3!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją