Filmavimo metu netikėtai pasirodžiusi apsauga pareikalavo iš serialo kūrybinės grupės pasiaiškinti, rašoma pranešime spaudai.

„Mums atrodė, kad filmavome eilinę pamainą, kurioje daug ginklų, dėžės rekvizito, juodais, odiniais rūbais apsirengę raumeningi vyrai. Tačiau apsaugos darbuotojai nebuvo informuoti, jog čia vyks filmavimas ir, pamatę tokį vaizdą per kameras, ne juokais išsigando, todėl atsiuntė žmones patikrinti.

Serialo "Rimti reikalai" filmavimas

Atvykus patalpų savininkui, situacija stabilizavosi. Gerai, kad pastato apsauga, pamačiusi tokį vaizdą, iš karto ėmėsi ryžtingų veiksmų. Ir tai tik vienas iš daugelio nutikimų su kuriais mums tenka susidurti.

Serialo "Rimti reikalai" filmavimas

Tačiau džiugu, kad visų filmavimų metu susilaukiame ir daug pagalbos iš gyventojų. Paprašius jie noriai sustoja ir palaukia, kol filmuojame gatvėje, nustoja pjauti žolę, gręžti sienas, nekelia triukšmo ir t.t., nes būtent tai gali trukdyti filmavimui, o kartais jį net sugriauti“, – pasakoja serialo režisierius Dž. Siaurusaitis

Nors „Urbs TV“ filmavimo komanda yra įpratusi dirbti įvairiomis sąlygomis: spiginančiame vasaros karšyje, vėjuotose, apleistose laukymėse ar lyjant stipriam lietui, tačiau filmuodami antrąjį sezoną jie susiduria su nenumatytomis situacijomis, kurios ne ką mažiau apsunkina filmavimus nei blogos oro sąlygos.

Serialo prodiuseris A. Urbanavičius tokiuose nutikimuose nemato nieko blogo.

„Labai normalu, kad, kai nori padaryti kuo geriau ir vaizdingiau, atsiranda kliūčių ir šiokių tokių nesusipratimų. Stengiamės dėl gerbėjų, kaip tik galime, bet kuo labiau stengiesi nustebinti žiūrovus, tuo labiau filmavimai pradeda stebinti mus. Esu dėkingas apsaugos darbuotojams, kad nenumoja ranka ir taip operatyviai reaguoja į iškvietimus“, – šypsosi A. Urbanavičius.

Antras LNK serialo „Rimti reikalai“ sezonas gerbėjus pasieks jau rugsėjo pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)