Neretai epizodinius vaidmenis seriale atlieka žymūs Lietuvos žmonės, o jau šiandien serijoje žiūrovai išvys stilistę V. Šaulytę.

Ji pasakojo, kad nors tai nėra jos pirmas kartas filmavimo aikštelėje, būtent šis buvo įsimintiniausias – ji atliko padavėjos Ritos vaidmenį. „Vaidmuo seriale „Šviesoforas" man turbūt buvo vienas linksmiausių kartų filmavimo aikštelėje. Labai laukiu serijos, nes vaidinti man yra geriausia patirtis", – šypsojosi stilistė. Mergina prisiminė, kad ir pati dar visai neseniai svajojo apie aktorės karjerą.

„Kažkada stojau į aktorinį, tačiau pritrūkus vieno turo kitąmet nebandžiau. Kiekvieną kartą gavusi kokį nors mini vaidmenį džiūgauju kaip pirmą kartą. Gal tai rodo, kad vis dėlto reiktų tęsti planus su aktoriniu", – juokėsi V. Šaulytė ir tikino, kad didelis darbų krūvis jos negąsdina.

„Iš tiesų, jeigu kada nors atsitiktų taip, kad gaučiau nuolatinį vaidmenį seriale – tai būtų dar viena nuostabi patirtis, kurios tikrai nuoširdžiai norėčiau. O visus darbus visada galima suderinti. Kuo daugiau darbų turime – tuo labiau viską spėjame. Išbandyta!" – sakė stilistė.

Tačiau šiuo metu V. Šaulytei naujų patirčių netrūksta – mergina ėmėsi naujos veiklos ir neseniai gerbėjams pristatė savo tinklaraštį. „Labai mėgstu kepyklėlių atmosferą, kažkada prieš pusę metų ten sėdėdama pagalvojau, kodėl negalėčiau ten sėdėdama rašyti, juk man patinka. Šias mintis papasakojau vienai draugei, ji mane stumtelėjo ir tada prasidėjo ilgas procesas tinklaraščio įgyvendinimo link. Tai buvo mano pačios vidinė kelionė", – pasakojo mergina.

Tinklaraštyje stilistė rašo ne tik apie madą, stilių, bet ir apie savo vidinius išgyvenimus ir sunkumus, dalinasi vertingais patarimais. „Įkvėpimas mane dažniausiai aplanko prie puodelio kavos, keliaujant, valgant kruasanus arba visiškai netikėtai. Nėra vienos vietos ar žmogaus, kuris įkvėptų, nes įkvėpimo mes galim semtis iš visur, kiekvieno momento ir patirties. Nežinau, kokios yra taisyklės, kuriant savo tinklaraštį, bet savąjį aš kuriu pagal savo taisykles. Noriu, kad jis būtų savitas ir artimas", – pasakojo žinoma mergina.

V. Šaulytė atskleidė, kad vienas svarbiausių dalykų jos gyvenime – meilė, o siekti savo tikslų padeda mylimasis Julius Mocka. „Meilė yra vienas iš mano variklių save realizuoti. Julius visada man kaip užnugaris, kuris momentais prilaiko, kai suabejoju ir pastumia į priekį, o kai veikiu, apkabina ir džiaugiasi kartu. Jam nereikia žodžių, jis man visada sako, kad mato iš akių, kada man patinka tai, ką darau", – šypsodamasi sakė stilistė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją