Panašu, kad projekto senbuviai nelinkę arčiau prisileisti naujų dalyvių – visi į šou atėję naujokai jau iškrito. Tiesa, Onsa ir Rokas komisijos buvo sugrąžinti į „Muzikos akademiją“. Vilties dar turi ir Giedrė – mat projekte įvesta nauja taisyklė: kiekvienas iškritęs dalyvis kitą šeštadienį vieną kartą pasirodo scenoje, ir komisija nusprendžia: pasigailėti žiūrovų išmesto dalyvio ar ne.

Šįkart TV žiūrovai išties turėjo į ką paganyti akis – „Muzikos akademijos“ scenoje ugnimi spjaudėsi, dūmais kilo ir krauju tyško šokiruojanti Helovyno fiesta.

Arielė persikūnijo į kvaištelėjusios raganiūkštės vaidmenį, Kafka plasnojo puolusio angelo sparnais, Justė įvaldė garsiosios Mertšės judesius, Onsa tapo siaubūnu-neformalu, Rūtelė žvelgė porcelianinės lėlės akimis, vampyrų karalienė Eglė iš po sijono vieną po kito traukė vaikinus, o Nerijus šnopavo it giltinė. „Ta giltinė man ne baisi, o juokinga, kaip maišu per galvą trenkta“, - vertino komisijos narė Laumė (Ne, šįkart ne Laima) Lapkauskaitė.

Prasčiausiai komisijos įvertintas Nerijus stojo į muzikos kovą ir liko šou, surinkęs 2799 žiūrovų balsus. Su juo rungėsi Atas – jis surinko dvigubai daugiau simpatijų (6807 balsai). Giedrė, kuri dėl išlikimo kovėsi savo kolegų valia, surinko 2688 balsus ir iškrito.

Komisijos nuomone, neginčijama lydere ir toliau išlieka sienų drebintoja Eglė.

Geriausia praėjusios savaitės daina radijo stotyje „Lietus“ tapo Kafkos „Neįtikėtina“. Antroje vietoje – Rūtos „Tai tiesa“, trečiojoje – į šou sugrąžinto Roko „Tu ne viena“.

„Muzikos akademija“ – šeštadieniais, 19 val., tiesiogiai per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją