Paklausta, kaip vertina A. Grudytės-Guobienės pasirodymą eteryje drauge su V. Šapranausku, projekto vykdančioji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė tikino, kad projekto kūrybinės grupės atstovai mano, jog A. Grudytė-Guobienė – šiltas žmogus ir neabejoja, jog ateityje jai bus patikėtas kurio nors naujo TV projekto vairas.

„Bet J. Jurkute mes tikrai nesame nusivylę, ji padarė didelę pažangą, jeigu lyginsime su pirmosiomis „Šok su manimi“ laidomis. Ji tikra šaunuolė“, - kalbėjo N. Kavaliauskienė.

Paklausta, ar nekilo minčių A. Grudytei-Guobienei leisti dažniau padirbėti eteryje, projekto vadovė patikino, kad projekto kūrėjus varžo sutartis su J. Jurkute. Be to, esą nėra jokio reikalo esamos „Chorų karų“ vedėjos keisti, nes „esame patenkinti V. Šapranausko ir J. Jurkutės tandemu.“


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją