Lova, lėlės ir butelis – tai su tokiomis priemonėmis penkios projekte dalyvaujančios poros vykdys kitas užduotis. Vedėjai Inga Valinskienė bei psichologas Tomas Lagūnavičius užduos klausimus, kiek ir kokio sekso reikia tvirtai šeimai? Kaip sužadinti aistrą? Ką daryti, jei žmonai nuolat skauda galvą, o vyras jau dairosi į kairę? „Galvojau, kad reikės laižiaką mest su kažkuo”, - juokais nuogąstaus projekte dalyvaujanti jauna mama Simona Lopatovaitė.

Tik šie juokai truks visai neilgai, nes užduoties metu aštuonerius metus kartu su mylimąja Kristina gyvenantis Arūnas įžeis ją taip smarkiai, kad sugniuždyta ir emocijų pagauta moteris prabils apie skyrybas: „Ta klounada – aš nebegaliu. Smagu yra pasilinksmint, pakikent, pakrizent, bet taip, kaip čia – jei nori, tegul klouninasi. Aš – tai viskas, tam pačiam cirke nevaidinsiu”.

Įtampa poroje tapo pastebima dar praėjusią savaitę, kai pirmosios grupinės užduoties metu, kai po pirmo jos priekaišto, Arūnas pasiuntė savo gyvenimo draugę necenzūriniais žodžiais. Tiesa, tąkart viskas buvo nuleista juokais.

Kas nutiko šios užduoties metu ir ką į tokius Kristinos žodžius atsakys pats Arūnas? Kaip reaguos kitos projekte dalyvaujančios poros ir kokių priemonių, kad suvaldytų situaciją, imsis psichologas Tomas Lagūnavičius?

Realybės drama „Paskutinis šansas” trečiadienį 20.20 per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)