Atkakliai kūno linijas tobulinti nusiteikusi pašnekovė juokaus sulaukusi savo širdies draugo palaikymo. Anot jos, vaikinas solidarumą demonstruoja nuo šiol pirkdamas nebe tris, o tik dvi porcijas Skaivos mėgstamiausių ledų. Taip jis esą ugdo mylimosios valią.

Laida toliau tęs reidus po įžymybių šaldytuvus, aiškinsis, ką žinomi žmonės valgo, bei skatins juos užsiimti aktyvia fizine veikla. Laidos kūrėjų taikiklyje atsidūrusi Skaiva atskleis savo išbandytas dietas ir prisipažins vos prieš kelis mėnesius pradėjusi sportuoti: „Pamačiau, kad sulaukus mano amžiaus nepakanka vien tik reguliuoti mitybą. Norint išlaikyti pakankamai gerą kūną reikia ir sporto. Ilgą laiką su juo nebuvo jokių santykių. Man tai buvo pramoga – plaukiodavau, jodinėjau. Niekada nelaikiau to sportu ir tokia veikla užsiiminėjau tikrai ne dėl sveikatos ar kūno linijų.“

Laidos vedėja Vlada Musvydaitė pirmiausia Skaivą pakvies prie pietų stalo, o vietoje deserto pateiks skaičius, kiek kalorijų viešnia suvartojo, bei pasiūlys kelis būdus joms sudeginti. Moteriškiems juokeliams persikėlus į sporto salę, merginos varžysis mindamos dviračius-treniruoklius.

„Nors tas mano sportas yra pakankamai dažnas ir krūviai nemaži, vis dėlto tikrai neprilygsta tam, ką teko patirti laidos filmavime. Intensyvi treniruotė su dviračiu tikrai nebuvo lengviausia mano gyvenime. Iki šiol man neteko sėdėti ant tokio treniruoklio. Dviratis man visada būdavo malonumas, bet ne būdas prakaituoti“, – pusvalandžio treniruotę su šypsena prisimena Skaiva.

Kol garsioji taksų mylėtoja liejo prakaitą treniruotėje, laidos konsultantas, Lietuvos sporto universiteto mitybos specialistas, Artūras Sujeta atliko nuodugnų patikrinimą jos namų šaldytuve. Mitybos profesionalas įvardys tris pagrindines klaidas, apie kurias pati šeimininkė iki šiol nenutuokė.

Kovą su kalorijomis merginos užbaigs slidinėdamos Druskininkuose. Skaiva seniai jautė baimę stotis ant slidžių, mat prieš septynerius metus pirmasis bandymas leistis nuo stataus kalno jai baigėsi skaudžiu kritimu. „Labai bijojau tai patirti dar kartą ir slidžių tiesiog vengiau. Šįkart vis dėlto išdrįsau ir sėkmingai nusileidau. Labai džiaugiuosi, kad mane saugojo geras instruktorius. Jei tik turėčiau daugiau laiko, norėčiau išbandyti ir snieglentę – ji man atrodo dar patraukliau ir smagiau“, – simpatijas ekstremalioms žiemos sporto šakoms pajuto laidos viešnia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)