Aktorius Albinas Barkauskas prieš krizę iš banko pasiskolino milijoną du šimtus tūkstančių litų. O dabar iš jo atimti net namai. „Tuo metu šeimos pajamos buvo labai geros. Turėjome planą, ką su tais pinigais nuveiksime. Tačiau atėjus krizei už pinigus įkeistas butas nuvertėjo 2 kartais, o sklypas, kurį pirkau už skolintus pinigus – net dešimt kartų“, – BTV „Yra kaip yra“ laidos metu pasakojo A.Barkauskas. Aktorius stebėsis, kodėl už skaudžias krizės pasekmes turi atsakyti tik iš bankų skolinęsi žmonės, o ne bankai. Kokią šeimos biudžeto dalį reikėtų skirti paskolai? Kaip skelbti asmeninį bankrotą? Ar geriau gyventi nuomojame būste?

Taip pat BTV „Yra kaip yra“ svečiuosis ir populiari dainininkė, šiuo metu teisėjaujanti LNK projekte „Lietuvos balsas“, Katažina Nemycko. Moteris prisipažins, kad iki šiol gyvena nuomojame būste. „Aš, atvažiavus iš kaimo gyventi į Vilnių, tikrai labai svajojau apie savo kampelį. Tėvai mums su seserimi buvo nupirkę butuką Naujojoje Vilnioje, o sesei panorus kurti šeimą tą butuką pardavėme už centus. Tuomet aš pagalvojau – pats metas ieškoti buto sau“,– pokalbių laidoje „Yra kaip yra“ pasakos atlikėja. Tačiau Katažyna, pasikalbėjusi su bankais, persigalvojo. Kodėl moteris vis nuomoja butą, nors atrodytų, kad garsi atlikėja galėtų sau leisti ir nuosavą būstą už paskolą?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)