Dienos pietūs naujoje Seimo kavinėje kainuoja 6 eurus, už tiek patiekiamas karštas patiekalas ir sriuba, rašoma pranešime spaudai. A. Butkevičius, pasirodo, sriubos nemėgsta. Todėl už penkis eurus su centais ima sterką. O meniu yra iš ko rinktis: kalakutienos kepsnys, jautienos befstrogenas, maltinukas su prancūzišku padažu.

„Iš dešimties balų duodu 8-9, salotos truputį galėjo būti, pagal mano skonį, geresnės. Bet tikrai skanu, žinot, kada atsidaro nauja kavinė arba naujas restoranas, visi stengiasi sudaryti įspūdį, kad tikrai kokybiškas maistas, kultūringas aptarnavimas. Duok Dieve, kad taip išliktų ilgai“, – šį trečiadienio vakarą LNK laidoje KK2 kalbės A. Butkevičius.

Kiti seimūnai maistui irgi turi pastabų. „Pirmą kartą atėjau, kai kas skanu, kai kas galėtų būti skaniau. Man, sakykim, kepsnys sausokas“, ؘ– aiškins Zenonas Streikus.

Pasak Eugenijaus Gentvilo, kainos naujoje valgykloje iš pirmo žvilgsnio yra didesnės negu prieš tai paslaugas teikusios bendrovės. „Mane tenkino ir praėjusi bendrovė. Nesu labai išrankus, bet atrodo, kad yra brangiau šiek tiek“, – sakė Eugenijus Gentvilas.

Kai kuriems seimūnams netinka maistą tiekianti bendrovė „Sveikos mitybos partneris”, nors ji laimėjo viešąjį konkursą ir nurungė 5 konkurentus, tarp jų net „Gustuko piceriją“.

„Kiek žinau, būtent dainų šventės dalyviai buvo apsinuodiję šito maisto tiekėjo maistu. Tikiuosi, kad mums taip nenutiks“, – įtarimais dalijosi Ligita Girskienė.

Visa ekskursija po naująją Seimo valgyklą – jau šį trečiadienio vakarą, 19.30 val., laidoje KK2 per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)