Staigmenų ilgai laukti nereikės. Įspūdingą šou atidarys nauja kaukė – Pingvinas, rašoma spaudos pranešime.

„Wow! Žinokit, labai solidus Pingvinas. Labai man patinka“, – pamačiusi šią kaukę sakė Monika Liu.

Visų netikėtumui komisija nieko nelaukusi pradėjo ne tik girti Pingvino tvirtą sudėjimą, bet ir iš karto spėlioti, kas slepiasi po kauke. Ar bent vienas komisijos spėjimas bus teisingas ir galbūt būtent ši kaukė bus nuimta sekmadienio vakarą? Viską sužinosite laidoje.

Antrąja vakaro staigmena tapo dar viena nauja kaukė – Ledai.

„Mamma mia! Mamma Mia!“ – scenoje pasirodžius naujai kaukei, Ledams, atlikėja Monika Liu neslėpė susižavėjimo.

Nuo jos neatsiliko ir kiti komisijos nariai, o laidos vedėjas Giedrius Savickas dar kartą pagyrė kostiumų kūrėjus: „Na, tikrai čia yra mūsų laidos vyšnaitė! Fantastiškas vaflis, pasakykit! Mūsų dailininkam paplokim, tiems kurie daro tai. Fantastiškas sprendimas!“

Maža to, Monika Liu išvydusi Ledų kaukę vėl pareiškė norinti jos: „Eičiau visur su ja, koks žavesys! Jūs jaučiate tai?“

„Bet kokia eisena, matėt? Čia ne šiaip sau koks scenos pajautimas, čia modelis, ne kitaip! Čia yra primadona!“ – jai antrino radijo laidų vedėja Livija Gradauskienė.

Nepaisant komisijos liaupsių vos uždainavus Ledams prasidėjo pirmieji spėjimai. Didžiausiu netikėtumu tapo brolių Lavrinovičių spėjimas, jie sakė: „Vaidotai, gal taviškė?“. Šis akibrokštas net privertė atsilošti savo kėdėje grupės „The Roop“ lyderį Vaidotą Valiukevičių. Gal iš tiesų po įspūdinga Ledų kauke slepiasi jo širdies draugė, papuošalų kūrėja Deimantė Litvinaitė? Atsakymą sužinosite jau šį sekmadienį.

Ne ką mažiau įspūdingus pasirodymus sekmadienio vakarą dovanos ir likusios kaukės. Po netikėto Ąžuolo pasirodymo visi komisijos nariai buvo pasiruošę nuimti šią kaukę.

„Klausk Livijos dabar“, – pasibaigus Ąžuolo dainai vedėją ragino Indrė Kavaliauskaitė.

„Jai įvyko apšvieta“, – antrino Monika Liu.

Tačiau ar scenoje išvydę Ąžuolo užuominą, komisija nepakeis savo nuomonės?

Nors Vaidotas Valiukevičius yra tituluojamas griežčiausiu komisijos nariu, tačiau po Drugelio atliktos dainos jis nelaidė aštrių kritikos strėlių, o, atvirkščiai, negalėjo susivaldyti nepasakęs komplimentų: „Pirmą kartą šitam projekte aš girdžiu, kad dainos versija, kurią sudainavo po kauke, skamba geriau už originalą. Čia mano ausim ir mano skoniui. Buvo tikrai puikus pasirodymas. Ačiū tau, Drugeli“, – dėkojo garsus atlikėjas.

Scenoje žadą atimančius pasirodymus taip pat dovanos Avinas, Mėnulis ir Superherojus. Kam sekmadienio vakarą bus nuimta kaukė? Netikėtos staigmenos ir visi atsakymai jau šį sekmadienio vakarą, 19.30 val., tik per LNK televiziją!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)