Šią vasarą, liepos 6-10 dienomis, Latvijos kurorte Jūrmaloje įvyko jau devintasis humoro festivalis „Jūrmala“, kitaip dar vadinamas „Jurmalina“. Koncertų salėje „Dzintari“ į sceną žengė daugiau kaip 150 talentingiausių humoristinio žanro profesionalų, kurie pristatė specialiai šiam renginiui paruoštas programas. Tarp jų – „Novyje Ruskije Babki“, Maksimas Galkinas, Verka Serdiučka, Nikolajus Baskovas, Michailas Žvaneckis, Vladimrias Vinokuras, Jefimas Šifrinas, Sergejus Drobotenko, Jelena Vorobej, Klara Novikova bei daugelis kitų.

Jūrmaloje humoro fiesta rengiama nuo 2004 metų. Į ją susirenka tūkstančiai žiūrovų ne tik iš Latvijos, bet ir iš kitų Europos šalių. Daugelis turistinių bendrovių netgi siūlo specialias keliones, į kurias įtraukia ir dalyvavimą „Jurmalinoje“. Be to, visi koncertai yra filmuojami ir vėliau rodomi per Pirmąjį Baltijos kanalą. Tokiu būdu festivalio auditorija padidėja iki kelių milijonų žiūrovų.

Jau šį šeštadienį 20.25 ir sekmadienį 15.05 garsiausi komikai PBK žiūrovams pristatys iš koto verčiančias programas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją