Sporto ir sveikos gyvensenos propaguotojai jau pastebėjo, kad kasdien 13 val. portale „Delfi.lt“ ir televizijoje „Delfi TV“ profesionalūs „Impuls“ sveikatingumo klubų treneriai veda pusvalandžio trukmės skirtingo pobūdžio ir intensyvumo treniruotes. Tad norintys pernelyg neužsisėdėti turėtų nepraleisti šios progos ir sportuoti net būdami namie.

Jau nuo ateinančio antradienio, kovo 31 d. į treniruotes 17 val. taip pat kvies „Sveikas miestas“ su savo treneriais. Šios treniruotės vyks tris kartus per savaitę.

Penktadienio vakaras – be abejo, vakarėlių metas. Visi norintys prisijungti prie virtualaus vakarėlio kviečiami šį penktadienį, kovo 27 d. 20 val. įsijungti „Delfi TV“ ir vėl linksmintis kartu su vienau mylimiausių mūsų šalies didžėjų Jonu Nainiu-Jovani, kuris jau praeitą savaitę įrodė, kad gali puikiai diriguoti virtualiam vakarėliui iš savo namų terasos.

Šeštadieniais 11 val. pasiilgusiems gamtos mylėtojams bus rodomas Stasio Medžiūno projektas „Šimtas akimirkų gamtoje“.

Šeštadienio vakarais, 20 val. „Delfi TV“ žiūrovų lauks populiarioji laida „Kitokie pasikalbėjimai“.

Sekmadieniais 11 val. visi „Delfi TV“ žiūrovai nuo šiol kviečiami žiūrėti laidą „Rimas ir kunigas“, vedamą Rimo Šapausko, kuri anksčiau buvo pasiekiama tik „Delfi Plius“ vartotojams.

Sekmadienį 21 val. savaitgalio pabaigai puikiai tiks didžiulio susidomėjimo sulaukusio Igno Jonyno ir Kristupo Saboliaus filmo „Lošėjas“ peržiūra.

„Puikiai suprantame, koks visiems dabar yra nelengvas metas, ir norime padėti visiems, esantiems kartu su „Delfi TV“, išlaikyti gerą nuotaiką. Pažadame, kad kol tik tęsis karantinas, rasime, ką linksmo, įdomaus ir vertingo galime pasiūlyti. Visus kviečiame prisijungti jiems patogiu būdu – portale arba tiesiog įsijungus savo televizorius, „Delfi TV“ kanale“, – sako „Delfi“ rinkodaros vadovas Irmantas Matilionis.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)