Pokalbis su Sauliumi buvo labai įdomus ir įvairiapusis – nuo koncertų ir gerbėjų iki meistrystės, Porsche ir to, kas yra tikri draugai, rašoma pranešime spaudai.

Bene kiekvieno atlikėjo svajonė – pajusti šuolį į minią, kai tave pagauna ištikimiausių gerbėjų rankos. Tad laidos vedėjas Justinas Jankevičius paklausė Sauliaus, ar nėra tekę patirti šio jausmo?

Saulius pasidalino labai juokinga istorija apie tai, kaip festivalio metu su grupe buvo šiek tiek „įsilinksminę“ ir nuo šuolio į minią skyrė tik vienas žingsnis.

„Aš pamenu, tai buvo vienas iš festivalių, nušokau nuo scenos, užlipau ant tvoros ir staiga aš suprantu, kad krisiu į minią, tačiau atsitiko pats durniausias dalykas, aš nežinau, ar tai Dievas, ar apsaugos firma, ar tai du viename, bet prieš krisdamas supratau, kad mane kažkas laiko už kojos ir neleidžia nukristi, tai likau pakibęs“, – pasakodamas Saulius prajuokino net vedėjus.

Pokalbio metu netikėtai išaiškėjo, kad Saulius toli gražu ne vien tik muzikai turi gabumų. Jis nustebimo papasakojęs apie savo meistravimo gebėjimus.

„Paauglystėje man yra tekę dirbti Anglijoje, aš keturis metus turėjau profesionalaus dažymo, iš to valgiau duoną. Ir tikrai dėl to nesigailiu. Ir dabar, jeigu reikia remontuoti kažką ar atsinaujinti – aš su malonumu paimu teptuką į rankas“, – pasakojo Saulius.

Saulius prisipažins, kad nors ir turi neblogų meistrystės įgūdžių, vis tik yra sričių, prie kurių net nesiliečia, tai – elektros darbai ir mašinų remontas.

„Dvejus metus restauravau 1976-ųjų metų Porsche, na, ne pats dariau, bet ieškojau detalių ir siunčiaus iš viso pasaulio. Tai tik šiais metais baigiau. Svarbu vis tik suprasti, ko pats negali daryt“, – juokavo atlikėjas.

Taip pat laidoje svečias atvirai kalbės apie tai kas jam yra tikrieji draugai.

„Aš supratau kas yra mano tikri draugai, aš supratau tokį momentą gyvenime, kuris parodo, kada esu su draugu. Tai, kai tyli ir nuo to nebloga“, – savo išmintimi apie tikruosius draugus dalinosi S. Prūsaitis.

Dar daugiau smagių pokalbių ir žaidimų su Sauliumi Prūsaičiu, žiūrėkite šiandien 19.30 val. „Gero vakaro šou“ laidoje per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)