Kaip niekad šventiškai nusiteikusiems A. Sakalauskui ir V. Šapranauskui draugiją palaikys Andrius Rimiškis, „Mango”, Alanas Chošnau, Rūta Morozovaitė ir Irena Ašakaitė, „69 Danguje”, „Yva”, „Mokinukės”, pop choras „Olialia” ir daug televizijos žvaigždžių: TV3 laidos „TV pagalba” gelbėtojai Gediminas, Neringa, Žilvinas ir Brigita, „TOP 10” vedėja Agnė Jagelavičiūtė, „Juokovizijos” maestro ir nepataisomas juokintojas Mindaugas Sėjūnas, „Abipus sienos” vedėjas Giedrius Leškevičius, „Streso” vedėjas Andrius Rožickas, „Tango TV” kulinaras Maratas Sargsyanas, TV3 Žinių vedėjas Rokas Petkevičius, „Penktadienio muzikos šou” vedėjas Edmundas Kučinskas ir kaip du vandens lašai į jį panašus brolis Rimvydas Kučinskas, Agnė Armoškaitė-Šemberienė.

Naujamečiame „Puikiajame šou” su 2007-aisiais Lietuvos žmones sveikins Artūras ir Jolanta Paulauskai, Viktoras Muntianas, Birutė Vėsaitė, Jonas Jagminas, Dalia Teišerskytė, Petras Gražulis ir kiti garsūs politikai.

Šventinės laidos vedėjai į Naujuosius žengs prisimindami praėjusius metus ir net tolimą praeitį – laiko bomba primins, kaip kadaise A. Jagelavičiūtei gelbėtojas G. Jaunius su „Delfinu” Stano ir draugais po langais ketvirtą ryto, pritariant lūpinei armonikėlei, traukė „O Sole Mio”. M. Sėjūnas virs ispaniškus lozungus rėžiančiu Fideliu Castru, o Giedrius Leškevičius – tikrų tikriausiu šviesiaplaukiu ilgakasiu Johnu Bon Joviu. Šis atliks dainą „It’s my life”.

Popoliariausių Lietuvoje merginų grupių „Mango”, „69 Danguje”, „Yva” ir „Mokinukės” narės taps mažomis mergaitėmis, laukiančiomis Kalėdų Senelio – Vytauto Šapranausko ir jo snieguolės, arba „snieguolio”, Arūno Sakalausko.

Kulinaras Maratas specialiai „Puikiojo šou” duetui pagamins „lietuvišką” šašlyką iš kepsnių ir citrinų, o Rokas Petkevičius žiūrovus pasveikins įspūdingu tostu.

„Savo žiūrovams išskirtinį vakarą siūlome net du šeimyninius garsenybių duetus – šventinę dainą specialiai jiems paruošė broliai Edmundas ir Rimvydas Kučinskai, o naujajai A. Šemberienės dainai saksofonais pritars broliai Gediminas ir Rokas Jauniai”, – nesiliauja gundyti SaŠa.

Renginio Naujųjų išvakarėse pradžia - 21.30 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją