„Lietuvos talentų“ nugalėtojas akordeonistas Martynas Levickis priblokš netikėtu pasirodymu – derins klasikinės ir populiariosios muzikos žanrus ir gal net uždainuos, lyriškieji Bjelle ir Peru bandys „perspausti“ patį Andrių Mamontovą, o „Šarkos“ pasišovė įrodyti esančios geresnės nei legendinis „Spice Girls“ penketas.

Pasak renginio prodiuserio Sauliaus Urbonavičiaus-Samo, akcijos „Už kiekvieną vaiką“ žiūrovai taps daugybės metamorfozių liudininkais – bene kiekvienas iš kelių dešimčių dainininkų paruošė po staigmeną.

„Mūsų laukia pasirodymai, kurių Lietuvoje dar niekas nematė“, – penktadienį 19.15 val. įsijungti TV3 kviečia Samas.

Akordeonisto M. Levickio sumanymas – sujungti liūdesį ir džiaugsmą bei pateikti tai viename improvizaciniame kūrinyje. „Lietuvos talentui“ scenoje talkins grupė muzikantų. „Noriu žiūrovams suteikti ekstazę ir užtikrinti, kad nenuobodžiautų, tad mano pasirodyme bus įvairiausių emocijų ir garsų. Tikiu, jog sugebėsiu pažadinti žmonių sąmoningumą ir suvokimą, kad aplink mus daug skausmo ir skurdo, o tam negalime būti abejingi. Mano šeimoje nebuvo turčių, tad numanau, kad gyvenimas būna ir ne rožėmis klotas“, – samprotauja jaunasis akordeono virtuozas.

O Bjelle ir Peru prieš pasirodymą nusiteikę lyriškiau. „Norime priversti žmones susimąstyti apie save ir apie kitus, palyginti gyvenimą skirtingomis sąlygomis, skirtinguose pasauliuose. Lietuva ir Afrika vis dėlto tokie pasauliai ir yra. Siera Leonėje vaikai miršta masiškai, o kiekvienas mūsų gali išgelbėti bent vieną gyvybę. Argi gali būti kas nors gražiau?“ – retoriškai klausia grupės lyderė Bjelle.

Populiariosios „Šarkos“ žiūrovų dėmesį bandys užkariauti persikūnijusios į „Spice Girls“ merginas. Kaip sakė grupės lyderė Kristina Ivanova, jei garsiųjų bričių yra penketas, tai ir „Šarkų“ gretas papildys dvi naujos narės. K. Ivanova išduoda, kad vieną jų – tai egzotiškos išvaizdos mergina, kilusi iš Afrikos. „Visos ‚spaisės‘ – stiprios moterys, tad mums teks nelengva užduotis perduoti grupės skleidžiamą jėgą ir atmosferą. Tačiau dėl kilnaus tikslo esame pasiryžusios dar ne tokiems žygiams“, – energingą šou žada K. Ivanova.

UNICEF akcijos „Už kiekvieną vaiką“ finalinio koncerto metu jau šį penktadienį, spalio 12-ąją, 19.15 val. per TV3 netikėtoje šviesoje sužibės ištisas pramogų pasaulio žvaigždynas: kilnaus tikslo vardan šiai progai atgims legendinio „Radioshow“ žurnalistas Filadelfijus, pasirodys kiti Algio Ramanausko personažai, uždainuos Lady Gaga, pasirodys dar dešimtys žvaigždžių.

Paramos akcija „Už kiekvieną vaiką“ – tai UNICEF misijos Siera Leonėje kulminacija. Į šią pilietinio karo nualintą Afrikos šalį buvo nuvykusi speciali delegacija, kurią sudarė Londono olimpinėse žaidynėse sidabro ir bronzos medalius Lietuvai iškovoję kanojininkas Jevgenijus Šuklinas, boksininkas Evaldas Petrauskas ir TV3 Žinių vedėja Renata Šakalytė. Savaitę lankęsi vietos ligoninėse ir mokyklose misijos dalyviai patirtais įspūdžiais pasidalins tiesioginiame eteryje ir geros valios TV3 žiūovus kvies aukoti lėšas vietos vaikų skiepijimui ir gydymui. Siera Leonėje vaikų ir kūdikių mirtingumas vienas didžiausių pasaulyje.

Pernai vykusi UNICEF misija Kambodžoje sulaukė didžiulio visuomenės susidomėjimo, paramos akcijos metu Lietuvos žmonės skurstantiems ir nuo ligų mirštantiems vaikams paaukojo per 700 tūkst. litų. Tai – 128 682 išgelbėtos vaikų gyvybės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)