Pasisodinę ant kelių „Studentes", jaunosioms dainininkėms davė ir patarimą: „Imkit kiaušinį, kiaušiniai jūsų gyvenime bus labai svarbūs."

Atlikėją Eglę Jakštytę J. Smoriginas pakrikštijo „maža kiaulyte", o bekalbėdamas su Žilvinu Žvaguliu, J. Smoriginas išgirdo retorinį klausimą: „A tu gal patylėt?"
Jurijus Smoriginas ir Radži

Kitiems atlikėjams duetas taip pat buvo paruošęs nedviprasmiškų klausimų ar pastebėjimų šia tema. Rodės, kad Radžis ir J. Smoriginas vienas kitam tiesiog sutverti.

Antroji renginio vedėjų pora - „Žvaigždžių duetų" nugalėtoja Rūta Pentiokinaitė ir Rolandas Vilkončius - tapo solidžia atsvara karštame filmavime įsisiautėjusiam kailiniuotam vyrų duetui.

Nuščiuvusi stebėjo mylimojo bučinį

Dar vienas perliukas, kurį šventinį sekmadienį išvys TV žiūrovai - Mariaus Jampolskio ir Irūnos pasirodymas. Jiems talkino dar keli vyrai - Stano, Justinas Lapatinskas, Vadimas Šuško, Ramūnas Rudokas ir Mundis. Pagal pasirodymo koncepciją, jie tapo padavėjais. Tuo tarpu Irūna ir Marius, šluostydamiesi dirbtinį kraują nuo veido, vaidino nelaimingos meilės sceną. Ją net nuščiuvusi stebėjo ir Mariaus mylimoji Renata Uzialkaitė.
Irūna Puzaraitė ir Marius Jampolskis

Įraše per šv, Velykas pamatysite ir šių atlikėjų pasirodymus: „Studentės", Edmundas Kučinskas, „El Fuego", Eglė Jakštytė, „Dar", Egidijus Sipavičius, „Kvinta", Deivis ir Renata, Inga Valinskienė, Radži, Marius Jampolskis su Irūna Puzaraite, „Patruliai", Česlovas Gabalis, „Čilinam", Rytis Cicinas.

DELFI nuotraukų galerijoje - filmavimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (204)