„Man visada sakė, kad aš netinku eteriui. Aš su tuo sutikdavau: įsivaizduokite mane su dar papildomų 10 kilogramų, be jokios praktikos, galvoje – tuščia, nes yra vos 19-20 metų. Kas iš tavęs gali būti? Nebuvau baigusi žurnalistikos, bet aš labai norėjau. Man be galo patiko kalbinti žmones. Ir apie kokią televiziją galėjai pagalvoti, juk tuo metu nebuvo nei prodiuserių, nei reitingų, niekas mums nesakė kiek mes turime sverti ir ką šnekėti“, – prisiminimais šį trečiadienio vakarą, 20 val., LNK laidoje „Šeškinės 20“dalinsis Rūta Mikelkevičiūtė.

Ir nors žiūrovams galėtų pasirodyti, kad nuolatos pasipuošusios, dailiai nugrimuotos ir aukštakulniais avinčios laidų vedėjos darbas yra tarsi pasaka, kuri niekada nesibaigia, toli gražu taip nėra, rašoma spaudos pranešime. R. Mikelkevičiūtė prisipažino, kad visi šie dalykai jos asmeniniame gyvenime nėra taip vertinami, priešingai, ji negali jų pakęsti. „Aš, kaip ir kiekviena moteris, nekenčiu aukštakulnių. Aš nekenčiu vakarinių suknelių, nes tai yra mano darbo dalis. Aš nemėgstu makiažo, man tai asocijuojasi su darbu. Ne darbo metu aš tiesiog įlendu į treningiukus ir mėgaujuosi paprastais žemiškais dalykais“, – apie savo asmeninį gyvenimą atviraus Rūta Mikelkevičiūtė.

Šiuo metu LNK autorinę laidą „Bučiuoju. Rūta“ vedanti R. Mikelkevičiūtė aprėpia begales temų, kuriose matyti, jog vedėja jaučiasi tarsi žuvis vandenyje. Tačiau ar yra temų, kurių vedėja negali gvildenti? Šį vakarą laidoje „Šeškinės 20“ Rūta sunkiai tvardydama ašaras atskleis, kurios temos jai emociškai yra pačios sunkiausios ir nemaloniausios. „Aš stengiuosi vengti ir net kažkaip užverti tą lapą, kai tai liečia netektis, ypač vaikų. Manau, kad nė vienas dar nėra pamiršęs Matuko tragedijos. Man iki šiol dreba balsas, matote, aš ir dabar negaliu kalbėti apie tai. Tuo metu galvojau, kad aš tiesiog išprotėsiu, nes mano pačios sūnui tuo metu buvo gal 9 mėnesiai. Tuo metu mano smegenys neskyrė, kuris yra mano vaikas. Taip moteris sutverta“, – atviraus Rūta.

Televizija be įvairiausio pobūdžio laidų ar serialų neįsivaizduojama, o tam, kad žiūrovai galėtų kas kartą mėgautis naujienomis ir įsijungti, kas atitinka jų skonį, televizijoje dirbantys žmonės neriasi iš kailio kiekvieną dieną. Todėl šiandien pristatyti naujausio LNK internetinio serialo į laidą atvyks ir keturi puikiai visiems atpažįstami aktoriai: Valentin Kirejev, Tadas Gryn, Agnė Kaktaitė ir Eimutis Kvoščiauskas. Aktoriai laidos metu intriguos ir pristatys patį naujausią LNK kanalo internetinį, paaštrinto humoro serialą „Muilodrama“. Serialas yra apie televiziją ir visą jos užkulisinę virtuvę, kurią žiūrovai jau nuo liepos 12 dienos galės pamatyti per lnk.lt.

Šį trečiadienio vakarą, 20 val. įsijungę LNK televiziją nepraleiskite paskutinės šio sezono „Šeškinės 20“ laidos, kurioje ne tik sužinosite intriguojančių detalių apie naujausią serialą „Muilodrama“, bet ir pamatysite vedėją R. Mikelkevičiūtę ne vedėjos kėdėje. Daug atvirų ir intelektualių pokalbių – tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)