„Sprendimas nutraukti vieną iš populiariausių ir labiausiai žiūrovų mėgstamų projektų buvo priimtas priverstinai, tą akimirką, kai galutinai paaiškėjo – susitarti, kad „Prožektoriuje“ toliau dalyvautų du nuolatiniai laidos vedėjai – Sergejus Svetlakovas ir Garikas Martirosianas nepavyks jokiomis sąlygomis“, – paaiškino televizijos direkcijoje.

Pirmojo kanalo generalinis direktorius Konstantinas Ernstas papasakojo, kad dar vasarą jam paskambino „Gazprom media holding“ generalinis direktorius Nikolajus Senkevičius ir pranešė, jog Sergejus Svetlakovas ir Garikas Martirosianas nebedalyvaus (laidoje) „Prožektor Paris Hilton“, nes pasirašė naujas sutartis su TNT.

N. Ernstas prašė išimties tvarka leisti jiems toliau vesti laidą Pirmajame kanale.

„Parodžius geros valios, tokie klausimai televizijoje lengvai sprendžiami, bet mano pašnekovas geros valios nepademonstravo“, – sakė generalinis direktorius.

„Be galo gaila nutraukti laidą, kuri patinka tiek žiūrovams, tiek mums patiems, o juo labiau patinka visiems keturiems jos vedėjams“, – sakė televizijos direkcijoje.

„Nusprendėme nekeisti „Prožektoriaus“ vedėjų – nė visiškai, nė iš dalis. Grupėje „The Beatles“ permainų nenumatyta. „Prožektorius“ mums brangus toks, kokį kūrėme, o jūs žiūrėjote nuo 2008 m. gegužės“, – pabrėžė direkcijos atstovas.

Pramoginę laidą vedė Ivanas Urgantas, Aleksandras Cekalo, Sergejus Svetlakovas ir Garikas Martirosianas, ji buvo viena iš populiariausių Pirmojo kanalo pokalbių laidų. Jos vedėjai pasirinkdavo įdomiausius visuomeninius ir politinius įvykius ir su humoru juos komentuodavo.

Dalis žiūrovų manė, kad laidos temos cenzūruojamos, o garsi Rusijoje televizijos laidų vedėja Ksenija Sobčiak kritikavo Ivaną Urgantą už tai, kad jis nejuokauja apie Rusijos prezidentą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)