Žinoma aktorė Gražina Baikštytė laidoje kalbės, kad vyrai be moterų niekaip neišsiverstų. Garsi moteris savo namuose viena prižiūri ir buitį, ir vaikus, taip pat randa laiko pasirūpinti savo vyru. Tačiau, Gražinos teigimu, kasdieniai rūpesčiai jai visai netrukdė siekti karjeros. „Sugebėjau viską suderinti – ir važinėti į Rusiją filmuotis, ir pasirūpinti šeima.“

„Kartais moteris burba tik tam, kad burbėtų“, – ištars TV3 seriale „Vyno kelias“ netrukus debiutuosianti Inga Valinskienė. „Moteriai svarbiausia jausti rūpestį. Tuomet ji – laiminga.“

„Pabandom iš naujo“ laidos studijoje pasisakys ir kitokią nuomonę turinčios žinomos Lietuvos moterys. Štai dainininkei Rūtai Ščiogolevaitei atrodo, kad šiais laikais moters pečiams užkraunama per daug rūpesčių. „Jos turi gimdyti, rūpintis šeima ir dar siekti karjeros. Tai suderinti kartais būna labai sunku“, – įsitikinusi Rūta. Dainininkė pažers moralinių kaltinimų vyrams, esą jie dažnai būna nesupratingi, nepadeda moterims ir iš to kyla šeimyniniai konfliktai.

„Vyras bet kokiu atveju, bet kokiame moters gyvenimo pasirinkime turi ją skatinti. Nesvarbu, ar ji renkasi karjerą, ar namus, – vyras moterį turi visapusiškai palaikyti“, – užtikrins modelis Jurgita Tvarijonaitė.

TV3 laidos „Pabandom iš naujo“ studijoje garsi moteris bus labai atvira – dėl šeimos gerovės ji atsisakiusi savo karjeros. Tačiau tame Jurgita įžvelgia daug pliusų. Kokie jie?

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją