„Gyvensime ir kitais metais, tik, aišku, reikės daugiau kantrybės, - kalbėjo A. Siaurusevičius. - Deja, mūsų kai kurias svajones, didesnius polėkius stabdo tam tikri žemiški dalykai, bet, kaip aš sakau, ši įstaiga matė daug sunkesnius laikus, mums išgyventi daug paprasčiau“.

„Kas bebūtų, ir kitais Lietuvos radijas ir televizijos transliuos laidas ir mes pasistengsime, kad žiūrovai ir klausytojai kuo mažiau pamatytų, kad kažkas yra pasikeitę“, - pridūrė jis.

A. Siaurusevičius pasidžiaugė didžiule LRT komanda, kurią sudaro apie 680 darbuotojų, o LTV vadovas Rimvydas Paleckis visiems palinkėjo, kad šis skaičius ir kitais metais išliktų toks pats.

„Jau geriau mažiau uždirbkime, bet nieko neatleiskime, - savo poziciją išsakė jis. - Tą darysiu tol, kol nuo manęs priklausys“.

Geriausius, kuriuos rinko LRT darbuotojai, ant scenos vieną po kito kvietė renginio vedėjai Lietuvos radijo laidų vedėja Alvyda Bajarūnaitė ir Lietuvos televizijos vyriausias prodiuseris Audrius Giržadas. Juos skelbė įvairūs laidų prodiuseriai ir vedėjai.

2008-ųjų „Bitinukai“ arba LRT geriausi:

LR naujienų tarnybos žurnalistas – Viktoras Jakovlevas;

LTV naujienų tarnybos žurnalistas – Tomas Kavaliauskas;

LR programų laidų vedėjas – Giedrė Čiužaitė;

LTV programų laidų vedėjas - Virginijus Savukynas;

LRT profesionalai: radijo - Mindaugas Rastenis, TV - Genrikas Vinclavas;

LRT televizijos kanalų laida: „Triumfo arka”;

LRT radijo kanalų laida: „Ryto garsai”;

Padėkos nominacijos iš A. Siaurusevičiaus rankų atiteko Bernadetai Lukošiūtei, kitaip žinomai kaip Teta Beta, TV režisieriui Algimantui Galiniui ir laidos „Gero ūpo“ kūrėjams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją