„Tinkamesnės partnerės nė negalėjo būti. Neįsivaizduoju savęs su niekuo kitu. Liečiau graudžias ašaras, jei režisieriaus sprendimas būtų buvęs kitoks“, – tikino J. Čepulis. Jis tvirtino ir pats esąs puikus kandidatas į Romeo vaidmenį. „XXI amžiaus Romeo yra revoliucionierius, išsišokėlis, nenuorama, romantikas. Tai – aš“, – likus kelioms dienoms iki pusfinalio šypsodamasis kalbėjo Jonas.

Komisijos gretose šį vakarą: Sigutė Stonytė, Dominykas Kubilius, Ramūnas Rudokas ir Nerijus Juška.

Poros stebino Džeimso Bondo scenografija ir kosmonautų kostiumais

Kiekviena pora parengė po du originalius pasirodymus bei vieną bendrą. Pirmieji scenoje pasirodymą surengė Bjelle ir Tadas. Duetas atliko grupės „Rebealheart“ kūrinį „Ant pasaulio krašto”. Antrieji į sceną žengė Liepa ir Martynas su daina su energinga daina „You're the one that I want“ iš muzikinio filmo „Briliantinas“ (angl. Grease). Vėliausiai prie projekto dalyvių prisijungusi Vilija su Jonu televizijos žiūrovams pademonstravo pačią tikriausią dramą Džeimso Bondo tema. Jie atliko Alicia Keys dainą „Another Way to Die“. Komisijos narys R. Rudokas po puikaus pasirodymo dalyvius sveikino atsistojęs: „Pagaliau televizjos žiūrovai supranta, kad mes ne kaimas. Jauniausias šou dalyvis ir aistringa lindihopo šokėja Silvija žiūrovus nustebino su kultinės prancūzų grupės „Daft Punk“ kūrinio „Get lucky“ interpretacija bei astronautų kostiumais.Tačiau D. Kubiliui nepatiko Ilja susikaustymas scenoje: "Ilja neplaukė kosmose, jis buvo labai susikaustęs. Jo judesiai buvo mediniai."

Nors, anot komisijos, jaučiama didelė visų dalyvių pažanga, po pirmųjų pasirodymų Vilija ir Jonas džiaugiasi pirmąją vieta (37 balai), antroji vieta atiteko Bjellei ir Tadui (33 balai), o surinkę vienodą balų skaičių (33) paskutinėje vietoje atsidūrė Martyno ir Liepos bei Ilja ir Silvijos duetai.

Komisijos ir žiūrovų sprendimu, silpniausias buvo Vilijos ir Jono duetas

Antrąjį etapą vėl pirmieji pradėjo Bjelle ir Tadas, pasirinkę dar vieną lyrišką kūrinį iš miuziklo „Mulen Ružas“, sulaukė palankių komisijos vertinimų. Liepa ir Martynas atliko „Pelenų“ dainą „Lopšinę“. R Rudokas išreiškė priekaištus, esą „negalima taip dirbti tiktai sau, mes turime publiką. Negalime taip mylėti vienas kito“. O N. Juška kritikos strėles nukreipė į Martyno eiseną, o ne vokalinius gebėjimus. Vilija su Jonu atliko L. Adomaičio dainą „Aš tavo kūnas, tu mano siela“. Po pasirodymo Sigutė Stonytė Vilijai palinkėjo „brandesnio vokalo“. Itin romantiškas Ilja ir Silvijos „Meilės duetas“ labiausiai sužavėjo R. Rudoką, savo susižavėjimą jis išreiškė: "Ilja, per šį pasirodymą tu tapai vyru". Prasidedančiu Ilja vyriškėjimu džiaugėsi ir Nerijus Juška.

Su projektu atsisveikino Vilijos ir Jono pora. Antroje vietoje liko Ilja ir Silvija, o trečioje Liepa ir Martynas. Žiūrovų ir komisijos sprendimu, pirmos vietos labiausiai nusipelnė Bjelle ir Tadas.

Dalyviai kovoja dėl Romeo ir Džiuljetos vaidmenų šiuolaikinėje roko operoje, statomoje pagal kultinę pirmtakę „Meilė ir mirtis Veronoje“. Roko operoje be projekto nugalėtojų taip pat vaidmenis taip pat pasirodys Larisa Kalpokaitė, Aleksandras Ivanauskas-Fara, Darius Petkevičius, Ramūnas Rudokas, Viktoras Malinauskas, Juozas Gaižauskas, Marius Jampolskis, Aistis Mickevičius, Karina Krysko-Skambinė ir kt.

Projekto akimirkos:
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)