Su sūnumi bendrų pomėgių turintis Rolandas laidos metu noriai dalinosi savo telefone saugomomis asmeninėmis nuotraukomis bei video įrašais. Viename jų matyti, kaip Atas su slidėmis leidžiasi nuo kalno, paskui jį - pats Rolandas, o šalia bėgdamas šuniukas atlieka tam tikrą triuką.

„Norėčiau, bet ne“ – šypsosi pašnekovas, paklaustas ar šuniukas jo paties.

Dalyvaudamas laidos „Visos mes Ievos“ filmavime, kaip rašoma pranešime spaudai, garsus prodiuseris neišvengė klausimų ir apie iširusią šeimą, ir apie skandalingą filmą „Vedybos, skyrybos ir barsukas“. Mat filmo siužetas paremtas tikrais įvykiais, vykusiais Rolando gyvenime.

Netgi pagrindinių personažų vardai turi panašių sąsajų su realiais herojais. Su tuo pilnai sutinka ir pats prodiuseris, dar prisipažįsta, kad abu dalykai - ir skyrybos, ir filmas - buvo labai nuostolingi.

Tačiau džiaugdamasis serialų pelnu ir sėkme filmų kurti tikrai nenustos ir, kaip pats juokauja, „žmona yra duona, o kai kada norisi pabandyti ir bulkutę“.

Žinomas vyras negailėjo patarimų ir Lietuvos aktoriams ar kitiems norintiems suspindėti televizijos ekranuose. Pirmiausia, ką patarė jis, „reikia bent jau kas tris mėnesius apie save priminti, nes aktorių ir kitų besidominčių vaidyba yra be galo daug, todėl visų prisiminti tiesiog neįmanoma“. Paklaustas, ar pats kartais nenorėtų pavaidinti, to nepaneigė, o atvirkščiai, su didžiuliu entuziazmu ir itin dramatiškai prisijungė prie laidos vedėjų Ievų vietoje suvaidinto įtempto siužeto, veiksmo trilerio „Prakeikta 3“.

Laidą „Visos mes Ievos“ stebėkite kiekvieną sekmadienį 16 val. per Delfi TV, kitas laidos svečias - dizaineris Juozas Statkevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)