Robertėlio personažą kuriantis aktorius Nerijus Gadliauskas ir jo mamą vaidinanti Kristina Andrejauskaitė neslepia, kad jų pora seriale tiesiog neišskiriame.

„Tarp mūsų ryšys – didelis“, – vieningai tvirtino dešimtmetį seriale šeimą vaidinę bei ir už filmavimo aikštelės puikius santykius palaikantys aktoriai.

Su šypsena N. Gadliauskas su K. Andrejauskaite kalbėjo ir apie tai, ko iš mamyčiuko Robertėlio pasimokyti gali visi serialo „Moterys meluoja geriau“ žiūrovai.

„Jis – labai geras ir teigiamas personažas“, – mintį pradėjo N. Gadliauskas, netrukus sulaukęs K. Andrejauskaitės papildymo. „Iš šio personažo galima pasimokyti kaip reikia būti savarankišku, bėgti nuo tokios mamos ir ne viską pasakoti“, – juokėsi aktorė.

Seriale ne kartą bandęs laimę su moterimis, Robertėlis vis tiek likdavo ištikimas tik savo mamai. Tačiau Robertėlio meilės paieškos tęsis jau rugpjūčio 3 dieną pasirodysiančiame „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ filme.

Čia jo mylimąja taps seriale Virgos personažą iki motinystės atostogų kūrusi Justina Žiogaitė-Butkienė. Tiesa, filme ji įkūnys nebe Virgą, o Gretą.

J. Žiogaitė-Butkienė „Moterys meluoja geriau. 10 metų“ laidoje atskleidė, kaip nelengvai priėmė sprendimą prisidėti prie naujojo filmo kūrimo. Aktorei tai išties buvo didžiulis iššūkis – spalio 3 dieną ji pagimdė dukrelę, o jau lapkritį skubėjo į filmavimo aikštelę.

„Visos supermamytės man uždės „baną“ (juokiasi). Tas sprendimas buvo priimtas nelengvai, daug su vyru svarstėme visus „už“ ir „prieš“ bei tik tada nusprendžiau, kad noriu suvaidinti šiame filme“, – pasakojo J.Žiogaitė-Butkienė.

Bučinių scenos, šalčio iššūkiai filmavimo aikštelėje, vidiniai nesutarimai ir istorija apie avižinę košę – visa tai antrojoje „Moterys meluoja geriau. 10 metų“ laidoje.

Kaip rašoma spaudos pranešime, belaukiant naujojo filmo „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ premjeros, TV3 televizijos žiūrovai turės puikią progą specialioje laidoje susipažinti su šiuo unikaliu Robertėlio personažu bei kitais jį supusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)