Į laidą susirinkę žvaigždės nepraleido progos išsiburti ateitį. Deivydo Zvonkaus kitąmet laukia didelė meilė, Gintarui Mikalauskui burtai lemia ilgą gyvenimą, o išgirdusi savo ateities prognozes, dainininkė Birutės Petrikytės dukra Anželika net aiktelėjo. Burtai jai žada ne tik vestuves, bet ir užjūrio princą – moteris turėtų persikleti gyventi į užsienį. Iš Anželikos akių buvo matyti, kad moteriai prognozė pataikė labai tiksliai.

Išbandyti laidoje demonstruotus burtus susigundė ir laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė. Vienas iš Šv. Kūčių būrimų – semti pilną samtį kūčiukų ir juo suskaičiuoti. Jei skaičius porinis, metai bus poringi. Rūta drąsiai išbandė, ar burtas veikia ir samtyje suskaičiavo 9 kūčiukus. „Kitąmet antrąkart netekėsiu“ – juokėsi R. Mikelkevičiūtė.

Šv. Kūčių vakarą laidos dalyviai ne tik bursis, sveikins vieni kitus, bet ir prisimins, kokie buvo praeinantys metai. Birutė Petrikytė pasakos, kaip sprendė užgulusias finansines bėdas, Vitalija Katunskytė atviraus, kad šiemet jos laukia liūdnos kalėdos, o aktorius Gintaras Mikalauskas prisipažins dievinantis Kalėdas, nes būtent šuo laikotarpiu jis kadais sutiko savo gyvenimo meilę.

Šv. Kūčių „Valandoje su Rūta“ dainuos „Liepaitės“, Evelina Sašenko, Judita Leitaitė, Deivydas Zvonkus ir Katažina Nemycko. Svečiuosis Juozas Liesis, Asta Pilypaitė, Angelina Zalatorienė, Kriaunų ragana, Brolis Pijus, Vytautas V. Landsbergis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją