Savo charizmą jie darkart atskleidė ir vykdydami neįtikėtinas užduotis TV3 laidoje „Gero vakaro šou“.

Abu jie prabilo ir apie projektus, kuriuose sudalyvavę įgavo neįkainojamos patirties, rašoma pranešime spaudai.

Laidos vedėjų paklaustas, kas baisiau – stoti į ringą prieš itin stiprų oponentą ar dalyvauti populiariame projekte „Meilė be sienų“, kuriame pagrindinis tikslas – susirasti antrąją pusę, D. Rimkus-Rimkenzo atviravo: „Tiek daug streso per visą savo gyvenimą nesu patyręs. Pačioje pradžioje jaučiau merginų požiūrį, kad, neva, aš vaikas, man 22 metai. Net sakydavo, kad jos man tarsi mamytės.“

Ir vis dėlto projekte skirti savo dėmesį tik vienai gražuolei, vaikinui tapo neįveikiama užduotis.

„Atrodo, kad tau patinka viena mergina, ir kad jau nori jos, o tada supranti, kad gal ir kita patinka? Ir iš visur staiga jauti aistrą ir degimą“, – savo patirtimi dalinosi D. Rimkus-Rimkenzo.

Taip pat laidoje vaikinas prabilo ir apie savo žymiąją kovą socialinėje erdvėje prieš Remigijų Viršilą. Pasirodo, kad jai besirengdamas, prieš imdamas laikytis celibato, Rimkenzo net ir merginas rinkdavosi tik tos pačios svorio kategorijos, kaip jo oponentas.

G. Rutkauskienė-Vasha dėkoja likimui už galimybę ir vėl atgyti kaip atlikėjai. Muzikantų šeimoje augusi Gabrielė neslėpė, kad kai buvo maža, negalėdavo pakęsti, kai mama paprašydavo padainuoti prieš svečius.

Vis dėlto laikui bėgant tai pasikeitė, o pavasarį, sudalyvavusi „Didžiajame šou burbule“, mergina tarsi pradėjo naują savo gyvenimo etapą.

„Dėkoju gyvenimui, kad man atsirado galimybė ten sudalyvauti būtent šiuo gyvenimo laikotarpiu. Aš ten dalyvavau po skyrybų, atsigavau, ir, manau, kad šitaip man atėjo pats laikas žydėti ir siekti to, ko noriu“, – sakė ji.

O po atvirų pokalbių, tiek Rimkenzo, tiek ir Vasha eis žaisti neįtikėtinų žaidimų, kurie pirmąkart net ir laidos vedėją Dijorą išmuš iš vėžių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)