“Geriausia dovana man gimtadienio proga buvo naujas išbandymas – filmuotis pirmosiose laidose ir žiūrovams pristatinėti dvi išskirtines istorijas, - džiaugėsi Jokūbas Bareikis. - Pats labai domiuosi krepšiniu, todėl pristatinėti Kšyštofo ir Darjušo istoriją man buvo ypač aktualu”.

Pirmojoje “Neišgalvotų gyvenimų” laidoje žiūrovai išvys du Broliais pravardžiuojamus krepšininkus Kšyštofą ir Darjušą Lavrinovičius.

Vaizdelis, kai gatvėje juos galima išvysti kartu – itin retas. Taigi nenuostabu, kad aplinkinių dėmesys populiarių krepšininkų laukia kiekviename žingsnyje. Broliams neabejingos merginos dėl fotografijų stoja į eilę. O kavinių ar restoranų šeimininkai tampa neįtikėtinai dosnūs...

“Kai kur nors mieste pavalgom, mums dažnai sako: “Vaišinam restorano sąskaita”. Jei vaišina, tai vaišina”, - savo įspūdžiais dalinsis Darjušas.

“Tada sakom - rytoj dar kartą ateisim, jei jau vaišinat”, - juokaus Kšyštofas.

Likus kelioms dienoms iki čempionato buvo paskelbta: Darjušas Lavrinovičius nepatenka į rinktinę. Išgirdęs šį verdiktą, brolis Kšyštofas, kaip jau įprasta, reagavo su humoru. Ir sąžiningai pažadėjo paverkti. Tačiau tikrosios priežastys, dėl kurių Broliu pravardžiuojamas krepšininkas atsidūrė ne aikštelėje, o sirgalių būryje – itin skaudžios ir iki šiol neįvardintos.

Darjušas “Neišgalvotų gyvenimų” kūrėjams prisipažins, kad su nerimu laukia, kaip klostysis jo tolimesnė karjera. “Iki gydytojų verdikto nieko praktiškai nežinai. Tu tik gali spėlioti, kokio rimtumo trauma”, - apie savo negalavimus atviraus Darjušas Lavrinovičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)