Neretai būna, kad muzikos prodiuserio vardas kai kam pasirodo tiesiog kaip ilgo vardo trumpinys. Leonas ne kartą susidūrė su situacijomis, kai jo vardą bando visaip „patobulinti“, rašoma pranešime spaudai.

„Būna kartais, kai žmonės norėdami mandagiai pristatyti mane, sako: Leonardas ar Leonidas. Kai kartą koncertavau Klaipėdoje, vedėjas mane pristatė Leonidu Somov“, – prodiuseris iki dabar juokiasi prisimindamas tai.

Laidos vedėjui Justinui Jankevičiui, kuris savo sūnų taip pat pavadino Leonu, buvo ypač smalsu, kodėl būtent toks vardas buvo suteiktas ir garsiam prodiuseriui. Leonas pasidalijo gražia istorija, užsimindamas, kad paveldėjo senelio vardą.

„Gero vakaro šou“ vedėjai Justinas ir Mindaugas juokavo, kad laidos svečias yra nelietuviškos išvaizdos. Tamsūs plaukai, išskirtiniai veido bruožai gali apgauti bet kurį.

„Šiaip aš iš Panevėžio“, – juokėsi Leonas ir papasakojo ne vieną istoriją apie gyvenimo Panevėžyje ypatumus.

Ten ne vienam buvo užkliuvusi jo išvaizda ir ypač ilgi plaukai.

„Grįžti į gimtinę ir pastebi, kad kai kurie dalykai nesikeičia“, – prisimindamas incidentą kavinėje sakė Leonas.

J. Jankevičius svečiui uždavė provokuojantį klausimą: „Ar įmanoma iš žmogaus, nieko bendro neturinčio su muzika, padaryt muzikantą, hitą?“
Leonas pademonstravo, kad talentingam prodiuseriui nieko nėra neįmanoma. Ar Dijoros, Justino ir Mindaugo kūrinys, įrašytas kartu su Leonu, taps hitu? Žiūrėkite trečiadienį, 19 val. 30 min. „Gero vakaro šou“ laidoje per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)