Nors Julius savo sveikata nesiskundė, naktį netikėtai pasijautė blogai, todėl realybės šou kūrėjams teko kviesti medikus.

„2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ viena iš prodiuserių Laura Paukštė patvirtino žinią, kad naktį pablogėjus sveikatai, Julius buvo išvežtas į ligoninę.

„Šiame realybės šou tempas toks didelis, kad palūžta net stipriausi ąžuolai. Kaip ir kiekvieną dieną, taip ir šiandien visi dalyviai važiuos dirbti į barus, tačiau Julius pasiliks namuose ir ilsėsis. Nors jis ryte buvo paleistas iš ligoninės, tačiau kol kas jis jaučiasi blogai. Pamatysime kaip situacija klostysis toliau, tačiau ir kūrybinė komanda, ir dalyviai laikome kumščius, kad Julius kuo greičiau pilna jėga grįžtų į projektą“, – kalbėjo L. Paukštė.

Nors Julius šią savaitę surinko daugiausiai interneto žiūrovų balsų ir gavo specialų prizą – atpalaiduojantį masažą, deja, šia dovana dėl savo sveikatos būklės jis kol kas pasinaudoti negalės. Tačiau toks internautų dėmesys nuoširdžiai pradžiugino projekto dalyvį.

„Geras. Ačiū, chebra. Jėga, super. Ačiū labai už palaikymą, chebra. Grįšiu dar stipresnis“, – tiesiai iš ligoninės palatos kalbėjo Gerdos Stiklickienės vadovaujamos baltosios „Angelų“ komandos narys Julius.

Kas iš tiesų atsitiko Juliui ir ar jis pasirodys išlikimo kovos tiesioginėje transliacijoje žiūrovai sužinos šį sekmadienį 19.30 val. įsijungę TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)