Įtempta keturių komandų kova vyko ne tik studijoje, bet ir tiesioginio balsavimo metu – vos per dvi valandas žiūrovai paskambino beveik 110 000 kartų, iš kurių net 47 000 skambučių palaikė telšiškius. Antroje vietoje likęs Alytus, vadovaujamas Astos Pilypaitės, sulaukė 27 000 skambučių, o Natalijos Bunkės į pergalę vedamas Kaunas – 19 000 balsų.

Komisijos balsai sutapo su žiūrovų nuomone, tad žemaičiams triumfuojant, Panevėžys kitai kovai turėtų pasiruošti dar rimčiau, o panevėžiečiai – dar aktyviau palaikyti savo miestą skambučiais. Prie kito miestų pogrupio ateinančią savaitę prisijungs Šiauliai, vadovaujami Andriaus Butkaus.

Kaip seksis kovoti Šiauliams, prisijungiantiems prie žaidimo senbuvių – Klaipėdos, Plungės ir Marijampolės – sužinosime projekte „Lietuvos supermiestas“ sekmadienį 19.30 tik per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (539)