Beveik tris valandas truksiančiuose apdovanojimuose karaliaus cirko dvasia – „Siemens” arenos scena vienam vakarui taps įspūdinga cirko arena, kurioje teatralizuotus pasirodymus surengs: „G&G Sindikatas”, Andrius Mamontovas, „Inculto”, „Skamp”, „Yva” ir Jurga.

Scenoje debiutuos grupės „Mėsa” ir „Poliklinika”, kurios pretenduoja laimėti „Geriausios alternatyvos” nominacijoje. Lietuvos muzikos žvaigždžių pasirodymus lydės aukščiausios klasės užsienio cirko artistų numeriai, spalvingą pasirodymą ruošia čigonų grupė „Bonga collective", kuri pateiks savą „Nirvanos” kūrinio „Come as you are” versiją.

Šiemet Lietuvos muzikos scenos senbuviai ir naujokai bus įvertinti septyniose kategorijose: „Geriausios atlikėjos”, „Geriausio atlikėjo”, „Geriausios grupės”, „Geriausio debiuto”, „Geriausios alternatyvos”, „Geriausios dainos” ir „Geriausio albumo”. „Radiocentro apdovanojimuose 2006” taip pat bus įteiktas apdovanojimas „Už nuopelnus Lietuvos muzikai” ir įvardyta „Geriausia 2005 metų Lietuvos Top 20 grupė".

Ne vienas atlikėjas pretenduoja būti pripažintas geriausiu net keliose kategorijose: Jurga, Hokshila ir grupė „Yva” pretenduoja į tris, o grupė „Skamp” ir TV3 laidos „TV pagalba” narė dainuojanti gelbėtoja Atlanta – į du apdovanojimus. Į „Radiocentro apdovanojimus 2006” pretenduoja ir atlikėjai: Geltona, Taja, Alanas Chošnau, Žygis, Amberlife, Linas ir Simona; grupės: „69 danguje”, „G&G sindikatas”, „Kentas”, „Kitokie MC”, „Mokinukės”, „Neo”, „Biplan”, „Tabu” ir „Inculto”.

„Radiocentro apdovanojimus 2006” ves paslaptingoji burtininkė aktorė Rimantė Valiukaitė ir vokiečių kilmės cirko prižiūrėtojas Algis Ramanauskas-Greitai.

Lietuviškos muzikos apdovanojimai „Radiocentro apdovanojimai 2006” – sausio 28 dieną, šeštadienį, 19.05 val. tiesiogiai per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją