„Labai atsiprašau visų tų, kurie galvojo, kad galės iš manęs juoktis, nes plika galva man netiks. Bet viskas taip ir buvo planuota, kad aš būsiu gražus (juokiasi). O iš tiesų norisi padėkoti visiems klausytojams, kurie pasirašė šiai avantiūrai. Tikiuosi, kad jums buvo taip pat smagu, kaip man!“ – sako S. Baniulis.

O viskas prasidėjo tik nuo nekalto realybės šou „(Ne)viskas įskaičiuota“ aptarimo rytinėje radijo laidoje „Šok į kelnes“. Vedėja Elena Karalienė S. Baniuliui papasakojo apie drąsų šou dalyvio Justino iššūkį – vaikinas kitiems dalyviams pažadėjo, jog jei surinks 2000 sekėjų „Instagram“, nusiskus plikai galvą. Kaip tarė, taip ir padarė – jau kurį laiką visi žiūrovai Justiną iš tiesų mato su pasikeitusia šukuosena, rašoma spaudos pranešime.

Saulius Baniulis

Apie tai išgirdusiam S. Baniuliui, šis iššūkis neatrodė užtektinai rimtas. „Rimtai, tik tiek tereikia? Norit avantiūrų? Jei surenku 10 tūkst. sekėjų „Instagram“, tuomet aš plikau nusiskutu ir galvą, ir antakius!“ – pokštavo ketvirtadienio rytą Saulius nė nežinodamas, kad jau visai netrukus teks pratintis prie naujo įvaizdžio.

Ir nors šios lažybos turėjo tęstis iki pat šeštadienio nakties, radijo klausytojai nusprendė pasistengti – S. Baniulis per mažiau nei parą surinko daugiau nei 7 tūkst. sekėjų ir… pasiruošė atsisveikinimui su plaukais. Tiesa, tai nėra pirmas kartas, kai pralaimėjęs lažybas, S. Baniulis nusiskuta galvą – „Power Hit Radio“ tokį iššūkį jam metė ir prieš 12 metų.

Saulius Baniulis

„Power Hit Radio“ jau 19 metų į eterį leidžia pasaulyje populiariausią ir klausomiausią šokių muziką, supažindina klausytojus su perspektyviausiais ir talentingiausiais lietuviškos šokių muzikos kūrėjais. „Power Hit Radio“ programoje – daugybė laidų, tarp kurių klausytojų labiausiai mėgstamos: „Šok į kelnes“, „Power hitai“, „Power popietė“ ir kitos.

O intrigų kupiną realybės šou „(Ne)viskas įskaičiuota“ stebėkite 24/7 per Go3 ir pirmadieniais-ketvirtadieniais 20.30 val. per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)