Projekto kompetetingą komisiją sudaro trečius metus iš eilės mokytojo kėdėje sėdintis Donatas Montvydas, scenos primadona Rūta Ščiogolevaitė, estrados vilkas Aleksandras Ivanauskas-Fara ir saldžioji porelė Deivis ir Renata.

Pirmasis ant Aklųjų perklausų scenos lipo muzikos mokytojas iš Šiaulių Evaldas Vaikasas, jam atsisuko visi keturi mokytojai. „Aš tiesiog jaučiu, kad jūs scenos žmogus“, - po pasirodymo sakė R. Norvilė. Sumanioji Rūta šįkart ėmėsi kitokios taktikos – ji pati savo noru stūmė dalyvį į D. Montvydo komandą: „Man jau liūdna, nes žinau, kad šitas žmogus eis pas Donatą.“ D. Montvydas greitai perprato mokytojos kėslus ir mandagiai paprašė nenaudoti atvirkštinės psichologijos prieš projekto dalyvį.

Pro ekraną stebėjusi pasirodymą Evaldo mama vedėjams prasitarė, jog prieš pat šou vaikinas ketino pasirinkti Rūtą. Bet vos tik „Lietuvos balso“ dalyvis pradėjo sakyti savo kalbą ir rinktis mokytoją, R. Ščiogolevaitė iškart jį sustabdė: „Tik gailesčio nereikia!” Visgi Rūta nusileido Donatui - Evaldas pasirinko D. Montvydo komandą.

Antrasis į sceną lipo įprastai falcetu dainuojantis Roman, tačiau jam nepavyko - neatsisuko nė vienas mokytojas.

Trečiasis Aklųjų perklausų dalyvis slėpėsi už širmos. Mokytojai spėliojo - kas gi jis? Jam atsisuko visi mokytojai! O tai Mantvydas Sabaitis iš „Rolikų“. Jam atsisuko visi mokytojai!

„Faktas tau į veidą – mes tavęs visi norim. Pirmas faktas apie tave – aš atsisukau pirma. Antras – tu nuostabus. Ir faktas trečias – aš jau žinau, ką tu dainuosi finale. Yra viena sąlyga – tu turi būti mano komandoje. Tu negali rinktis – tu turi būti mano komandoje. O aš vaikinus atskleisti moku.“ Deivis supyko ir paprašė žmonos sutvarkyti oponentę: „Renata, fas! Sutvarkyk tą moterį.“ M. Sabaitis visgi pasirinko daug pažadėjusią R. Ščiogolevaitę.

Ketvirtoji pasirodė padavėja Donata – deja, jai nepasisekė. Kitai dalyvei Radvilei taip pat nenusišypsojo sėkmė.

Penktoji pasirodė Alvita iš Klaipėdos, kuriai atsisuko Deivis su Renata. Mergina ketverius metus mokėsi groti smuiku. Taip pat ji svajoja užkariauti pasaulį savo kantri dainomis!

„Tu, begėde, tu! Palikai viską paskutiniam akordui. Tu buvai labai atsargi. Mes galvojom : arba tau nedrąsu, arba tavo balsas tik tiek gali“, - po pasirodymo sakė R. Ščiogolevaitė. Tačiau D. Montvydas su Aleksandru Ivanausku-Fara mėgino perkalbėti Vitą ir rinktis juos. „Siūlot ką nors merginai ar ne? Nes aš siūlau gerą pasirodymą kitam etape“, - visgi perkalbėti Rūta. Kuklioji Vita prisipažino, jog tikėjosi, jog tik vienas mokytojas atsisuks. Visgi ji pasirinko Rūtos komandą.

Išskirtiniu balsu raudonplaukė sužavėjo du scenos vilkus – Rūtą Ščiogolevaitę ir Donatą Montvydą. O tuomet tarp mokytojų užvirė tikras turgus! Projekto dalyvei komplimentų negailėjo ir kiti mokytojai. „Jūs atrodote kaip Džordana Butkutė prieš dvidešimt metų“, – po pasirodymo sakė Aleksandras Ivanauskas-Fara. R. Ščiogolevaitė pridūrė: „Viliuosi, Džordana nemato šito vaizdo.“ Charakteringoji Rūta įnirtingai pradėjo raginti pasirinkti jos komandą ir vardino savo pranašumus prieš oponentą. O šiek tiek pasimetusi mergina kukliai paklausė kito ją pasirinkusio mokytojo: „Ar tu nori manęs, Donatai?“ „Mažyte, aš tavęs labai noriu“, – viliojančiai atsakė atlikėjas ir salėje pasigirdo šūksniai.

Tuomet į dialogą įsiterpė Renata Norvilė: „Jis ženotas ir turi vaikų!“ Tačiau sumanus mokytojas nepasimetė: „Mano žmona Trakuose. Galėsim vieni mokytis gamą.“ Visgi Carol pasirinko Rūtą.

Kita pasirodė Roberta Rubickaitė, tačiau jai, deja, sėkmę teks mėginti kitais metais!

Antrąkart savo sėkmę mėgino Evelina Beivydaitė. Jai atsisuko Deivis su Renata bei Aleksandras. „Mane labai įtikino. Man nesukėlė jūsų atlikimas jokių abejonių“, - savo kalbą pradėjo A. Ivanauskas. Tačiau Deivis sukluso – kodėl tiek daug talentingų muzikantų iš Plungės? Mergina atsakė žemaitiškai, o visa salė pradėjo ploti. E. Beivydaitė pasirinko Aleksandrą.

Paskutinioji pasirodė klaipėdietė Kathrin Kulik. Merginai atsisuko visos keturios kėdės! „Mes tokie žiaurūs. Mes atsisukdami visi – visos keturios kėdės, pridirbom tiek šitai gražiai merginai“, - apie uždelstą mokyotjų atsisukimą sakė R. Ščiogolevaitė. Visgi Kathrin pasirinko D. Montvydą, nors jis atsiuko ir paskutinis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)