DELFI paklausta, kaip jai pavyksta derinti intensyvius darbus su motinyste, žinoma moteris šyptelėjusi atskleidė, jog darbų nėra tiek daug, kiek gali pasirodyti, o motinystę su darbine veikla ji derina lygiai taip pat, kaip ir kitos mamos.

„Aš įsivaizduoju, kad visiem yra labai smalsu, bet labai norėčiau šios temos išvengti. Viskas tvarkoje, aš esu mama ir daug dainininkių yra mamos, ir visos jos susitvarko. Aš labai nenorėčiau, kad prie manęs lipdytų tokią etiketę, kad va – mama atėjo sceną. Ne mama atėjo į sceną, o dainininkė. Aš esu scenoj dainininkė. Labai norėčiau kad mano klausytojai to nepamirštų. Labai norėtųsi sugrąžinti šitą dalyką. Mano vaikučiai paaugę, jais tikrai pasirūpinta. Aš pati jais spėju pasirūpinti, mes turime labai didelę šeimą ir puikiai susitvarkome, kaip ir visos kitos šeimos“, – sakė R. Ščiogolevaitė.

Pasidomėjus, kokia žinomos moters nuomonė apie neseniai praūžusį skandalą dėl maitinimo krūtimi viešai, R. Ščiogolevaitė teigė visiškai nesuvokianti, kaip iš to gali kilti skandalas: „Juokas per ašaras, kai iš to pradedama daryti problemą. Mes gyvename 21 amžiuje ir labai nemėgstu bei man skaudu, kai yra sutirštinamos spalvos. Jas dažniausiai sutirština žmonės, kurie yra arba nemaitinę, arba turi kažkokių kitų nuoskaudų ir ieško temų, kur išsikrauti. Man tai yra ant tiek natūralu ir paprasta. Nepažįstu nė vienos mamos, kuri nusiimtų liemenėlę ir vaikščiotų nuoga krūtine, ir demonstruotų, kad turi krūtinę ir tuoj maitins. Kiekviena mama yra pakankamai diskretiška ir jei tu nori kažką pamatyti, tai tau nereikia kažkur ieškoti žindančios mamos. Tu apsidairyk: yra tiek paauglių, kurios žiemą ar vasarą vaikšto trumpiausiais sijonukais, po kuriais matosi kelnaitės, arba iškirptės yra peršviečiamos, arba tokio dydžio, kad pamatysi kur kas daugiau, nei žindanti mama gali parodyti.“

Daugiau „Žvaigždžių duetų“ filmavimo akimirkų – gelerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)