„Man nebuvo lengva priimti, kad esu kitoks. Kai visa aplinka tau tvirtina, kad esi nenormalus, sunku save vertinti tinkamai. Aš tyriausi hormonus pas gydytoją endokrinologą – moteriškų hormonų turiu trečdaliu daugiau negu eilinis vyras. Buvau ir pas psichologą. Juk imi manyti, kad gal esi koks šizofrenikas ar depresija sergi. Ačiū Dievui, nesu šizofrenikas ir depresija nesergu. Aš tokia gimiau. Jaučiuosi taip, kad mano moters siela gyvena ne tame kūne“, – tikina Raulis.

R. Mammadlis Lietuvoje gyvena tik trejus metus, tačiau jau spėjo pagarsėti ne tik seksualine orientacija, bet ir tapti tikra naktinių klubų žvaigžde, žinomu kirpėju, modeliu ir stilistu. Laidos „Viskas bus gerai“ vedėjoms Raulis buvo kaip niekad atviras: „Trylikos metų supratau, kad man patinka vyrai. Bandžiau mesti tas mintis iš galvos ir elgtis kaip dera vyrui – ėjau į sporto klubą, kabinau merginas, bet tai nepadėjo“.

Skandalingo interviu metu R. Mammadlis ne kartą šokiravo, atrodytų, jau visko mačiusias ir girdėjusias laidos „Viskas bus gerai“ vedėjas.

„Kad esu vyras, jis sužinojo tik kai mes jau buvome lovoje“, – apie savo meilės nuotykius tiesiai šviesiai rėžia Raulis. O paklaustas apie ateitį, nedvejodamas vardija: nori pakeisti lytį, ištekėti, turėti vaikų.

Koks, pasak jo, turėtų būti tikras vyras? Kodėl Raulis nenori šnekėti apie savo tėvą? Ir kaip Renata Mikailionytė įvertins Raulio kūną? Skandalingas interviu su garsiausiu transvestitu Lietuvoje „Viskas bus gerai“ laidoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)