Šiandien Rimantė dosniai dalijasi su kitomis moterimis savęs puoselėjimo patirtimi, kurią įgyti paskatino negailestingi televizijos užkulisiai.

„Kadangi ne vienerius metus buvau grimuojama ir šukuojama specialistų, pati daug ko iš jų išmokau ir natūralu, kad pradėjau labiau saugoti savo odą ir plaukus, nes kitam žmogui jų būklė nėra svarbi, juk sušukuoti reikia greitai ir efektas reikalingas tik kameroms. O kas iš tikro su tavo plaukais darosi vėliau, tai jau ne jų reikalas“, - teigia moteris.

Rimantės patarimai šiandien išties sulaukia labai daug sekėjų pagyrų ir padėkų. Mergina dalijasi neįtikėtinais moteriškais atradimais, leidžiančiais dažnai sutaupyti iš kosmetologams skirtos biudžeto eilutės.

„Aš – kosmetologų siaubas“, - juokauja Rimantė ir tuo pačiu neneigia, kad tikrai būna atvejų, kuomet reikia kreiptis ir į specialistus. „Bet jeigu galima apsieiti be jų, sutaupyti laiko, pinigų ir atrodyti žaviai, kodėl gi to mums nepadarius“, - šypsosi žurnalistė.

Šio sekmadienio LNK laidoje „Mes pačios“ 9.30 val. Rimantė atskleis neįtikėtai paprastus, tačiau stulbinamus rezultatus duodančias grožio puoselėjimo gudrybes. Moterys ne tik išmoks atnaujinti blakstienų tušą, bet ir per keletą minučių pasidaryti veido valymą ir SPA viename.

Laidos pokyčių projekte liepsnos energingoji Ieva, kuri pasirengusi užbaigti savo pasikeitimų procesą neįtikėtina išvaizda. Na, o „Mes pačios“ laidos redaktorė Elena Puidokaitė ryšis išbandyti neįprastas ir naujas veido formavimo procedūras.

Su TV laida „Mes pačios“ laidos vedėja Nijolė Pareigytė Rukaitienė visų žiūrovų prie ekranų laukia jau šį sekmadienį 9.30 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)