Rokas ir dabar labai emocionaliai prisimena įspūdingiausią savo patirtį: „Aš visiems sakau, kad tai buvo nerealu, kad aš buvau drąsus, bet iš tikrųjų aš savaitę negalėjau valgyti, nes mano skrandis buvo sustojęs. Aš taip bijojau, aš žiauriai bijojau. Ir tas momentas, kai pakilo uždanga ir aš pamačiau Penn ir Teller, tūkstantis žmonių, Las Vegasas...“ – TV3 laidoje „Gero vakaro šou“ pasakos Rokas Bernatonis.

Rokui Bernatoniui pavyko padaryti įspūdį šou kūrėjams ir net tiesiogiai išgirsti jų įvertinimą: „Galvojau, kad aš jų nebepamatysiu, bet po mano pasirodymo scenoje buvo daug daiktų ir buvo skelbiama pertrauka.

Užkulisiuose aš einu ir matau – ateina Penas su Teleriu priešais mane. Jie sako – tai buvo nuostabu ir nueidami paplojo man per petį. Tai buvo vienas geriausių mano momentų“, – susitikimą su savo dievaičiais prisimena Rokas.

Iliuzionistas papasakos ir apie du savo Gineso rekordus – aukščiausiai į viršų išmestą kortą ir daugiausiai išmestų kortų per minutę.

Tiesa, pats Rokas įsitikinęs, kad bent vieną iš šių rekordų dabar galėtų pagerinti. Kokiais kiekiais Rokas Bernatonis perka kortas ir kokie pristatymai per renginius labiausiai erzina žinomą iliuzionistą? Sužinosite laidoje „Gero vakaro šou“ jau šį vakarą.

Taip pat „Gero vakaro šou“ matysite dar vieną svečią – aktorių, dainininką ir TV laidų vedėją Dominyką Vaitiekūna, kuris ne tik papasakos apie netikėtą savo karjeros pradžią, bet ir atliks kvatotis priversiančią Algimanto Čekuolio parodiją. Visa tai – jau šį vakarą 20 val. laidoje „Gero vakaro šou“ per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)